L’ AMAGATALL

LaPoderosa - Events
Taller
Data/hora 
dissabte, 25 abril, 2020 - 11:30
Informació pràctica 

Lloc: La fabra i Coats

Cicle / Projecte / Convocatòria relacionats 
Aportació 
5€ x paricipante

Sessió encaminada a CREAR La nostra pròpia OBRA d'Art. Proposo un espai corporal, sensorial, actiu, dinàmic, mòbil, verbal, de textures, sensacions i emocions a on el joc és el protagonista de tot allò que entre totes: mares, pares i infants anem desenvolupant al llarg de la trobada.
Partint de la base de que tot allò que genera moviment es Dansa,  proposo un recorregut per un dispositiu híbrid utilitzant diferents pràctiques físiques i sensorials _ moure objectes que crearan múltiples paisatges, ballar ritmes intrèpids, fer música a la nostra manera, saltar obstacles per arribar al cim de la muntanya més alta, volar, construir amb els nostres cossos castells inimaginables, dibuixar un mural immens, inventar-nos una cançó, escoltar el mar, els boscos, el vent ... relaxar-nos..., i mimar-nos.
En aquesta sessió ens permetrem el luxe de parar el tems _ Stop_ deixarem que les coses succeeixin de manera natural i emprendrem un viatge col·lectiu en què totes ens acompanyarem les unes a les altres.

Nens: A partir de 4 anys. 

Mònica Muntaner Es forma com a ballarina de dansa contemporània a Barcelona. Ha treballat com a ballarina/intèrpret amb diferents creadors i companyies. Codirectora artística de la Poderosa, espai de creació a Barcelona fundat l´any 2000 i Coofundadora dels col·lectius Les Santes (agrupació artística multidisciplinària) i ARTAS (artistes associats   a la Poderosa).
Combina la seva part artística com a creadora donant classes de dansa a nens, adolescents, entrenaments a professionals, i ha participat en el treball de cos endiferents projectes  socials amb dones immigrants, dones amb el risc d'exclusió social i gent gran. Actualment ha acabat la formació de Hatha yoga a l’escola Equilibrium de bcn i  el seu últim projecte escènic Quatre Octaves i mita juntament amb Rosa Muñoz.