LA PODEROSA KIDS & DANCE

LaPoderosa - Events
Taller
Data/hora 
dissabte, 1 abril, 2017 - 11:30
dissabte, 29 abril, 2017 - 11:30
divendres, 23 juny, 2017 - 11:30
Informació pràctica 

25 de març I 11.30h __ Sessió Antes i després de ballar

29 d'abril I 11.30h __ Sessió Entre tu i jo , un món entre nosaltres

24 de juny I 11.30h __ Sessió Cossos i coses

Aportació : 5 € per sessió i participant / abonament: 3 sessions : 12€

 

LA PODEROSA KIDS & DANCE Cos i ball en família.

Començar el dia ballant junts! Després de la sessió seguir gaudint  l'espai de La Poderosa amb música i bar obert per a tota la família. Un espai de contacte lúdic entre pares i fills que no sempre es troba en la rutina diària. Posem en joc una sèrie de variables que escapen al llenguatge verbal, i que sempre van a favor d'un vincle més saludable potenciant l'autoestima, la creativitat, el ritme i la psicomotricitat.

CALENDARI PRIMAVERA !!

  • 01 de abril      __ Sessió  Antes y después de bailar  conductora Mónica Muntaner ( bailarina i coreògrafa) Una experiència col·lectiva  i participativa on  mares/pares i fills són protagonistes d'una vivència compartida en el temps, a través del ball i la fotografia.  Es convida a les famílies a ballar durant 30 min. Abans i després de l'experiència cada un d’ells es fa un autoretrat que es projecta al final de la sessió com a registre de la transformació viscuda i que donarà peu a un col·loqui participatiu sobre els beneficis del ball en qualsevol persona sense discriminar origen, sexe i edat.
  • 29 de abril       __ Sessió  Entre tu y yo un mundo entre nosotros /  Bea/Fernández(ballarina i coreògrafa) A moments semblarà que ambdós participants són nenes, o adults, intentant trobar acords democràtics sobre la resolució d’alguna pauta. A més, ambdues parts buscaran la millor manera de fer quelcom creatiu, autèntic, original, que contingui les aportacions de les dues parts.
  • 23 de juny      __ Sessió Cossos i coses / Marina Colomina ( ballarina i coreògrafa) Com el cos es converteix en cosa i com les coses es converteixen en cossos. Sessions d'interacció i d’afectació mútua en un espai on una altra jerarquia es possibilita en una aliança del cos envers les coses i viceversa.  Com mirar al cos i a les coses amb una voluntat de no fixar i establir la necessitat de posar nom al que ens envolta. Tot això en clau de joc i divertiment, ja que el joc i l'experimentació amb materials diversos serà la base d'aquesta sessió.

 

ATENCIÓ !!! EL 29 D'ABRIL DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA :: SESSIÓ ESPECIAL PER CELEBRAR LA DANSA JUNTES

+info