Los Magnetistas I Víctor Colmenero Mir

LaPoderosa - Events
Performance
Data/hora 
dissabte, 20 octubre, 2018 - 21:00 a diumenge, 21 octubre, 2018 - 20:00
Cicle / Projecte / Convocatòria relacionats 
Aportació 
6€

Entre vosotrxs i jo està la intensitat, m'agradaria ensenyar-vos-la, que poguéssiu veure-la recorrent aquest camí, com en l'última escena de Carrie: una mànega desbocada que us copeja, focus canviant de blau a vermell... Encara que només fos un petit cercle de foc entorn de mi, mentre us miro amb els ulls ben oberts, sense moure'm.

Que en sortir diguéssiu: “Aquesta peça ha estat intensa.” Intensa com la mateixa performance, com Marina Abramovic o Angélica Liddell o Kashpirovsky. M’agradaria que aquest mateix text ja fos intens en si mateix, que si ho miréssiu fixament poguéssiu veure sortint d'ell un tiranosaure o un hokusai.

I com podem fer que tot això pugui ocórrer? De qui depèn? Com pot generar-se aquest espai de transubjectivitat ?

Idea i execució: Víctor Colmenero Mir
Víctor Colmenero Mir (Madrid, 1986) es llicencia en la RESAD en Escenografia, Il·luminació i Vestuari i cursa estudis de postgrau en Escola SUR en Estudis transversals d'Art. Ha treballat principalment com il·luminador , escenògraf, director d'art i figurinista. Com performer ha participat en festivals com Hybrid, Artistes del Barri o Perform Perform en Düdingen, Suïssa. El seu projecte, Muro, va ser una peça d'entrenament estrenada en el festival Danzamos17 en  Conde Duque  com a part del programa INJUVE. El seu segon projecte llarg Item Perspectiva va ser una guia turística que formava part del festival Surge 18. Ara treballa en En la Naturaleza en col·laboració amb David Benito i Irene Cantero com a residents de la Casa Encesa i el CA2M.

+info: https://victorcolmeneromir.wordpress.com/​​