MUY EXPERIMENTAL # 6 [permaneciendo en el centro del vértigo y la precariedad]

LaPoderosa - Events
Performance
Data/hora 
dimecres, 6 maig, 2020 - 17:30 a dimecres, 27 maig, 2020 - 17:30
Informació pràctica 

Lloc: La Fabra i Coats
Día: Dimecres
Hora : 17. 30h a 20. 30h

Preus : 

  •  UN trimestre : 10 x sessió 
  •  UN mes : 12 x sessió 
  •  UNA sessió _15 € 

Forma de pagament, reserva e inscripcions : info@lapoderosa.es 
DESCONTES: Alumnes Institut Teatre__20% , Colectiu artistes idependients__20% Asociació de ballarins__20% APDC

Inscipcions : info@lapoderosa.es

Cicle / Projecte / Convocatòria relacionats 

Tinc un interès per desenvolupar tecnologies per a la supervivència dins i fora de l’escena i una gran necessitat per entendre com es sosté el present romanent en el centre del vertigen i la precarietat amb un cos en constant canvi, sempre en moviment i mai arribant a solucions, convertint-se i transformant-se sense un objectiu concret més enllà de romandre.

Per aixo aquestas serán unas  pràcticas  decididament triadas per no aturar-se, sempre en moviment, sense objectiu, sempre convertint-se i transformant-se, esdevenint, mai arribant. Transitant tot i alhora dins i fora, passat i present, present i futur, present. Físic, metafísic. Fantasia, memòria. Cos, veu.

Cada acció produeix, acumula i registra simultàniament.

os espero amb roba comoda i llibreta !

 

Ballarina, coreògrafa i curadora. De Ponferrada, visc i treballo a Barcelona. Llicenciada en Dansa i Coreografia per l’Institut de Teatre i poc després dedicant-me a la dansa professionalment amb Danat Dansa voltant pel món, experiència de la qual vaig aprendre molt i em vaig esgotar al mateix temps.

Vaig viure, vaig aprofundir en estudis de dansa i vaig treballar una temporada llarga a Nova York i això va significar un abans i un després en tot, vida i professió. He col·laborat amb altres artistes especialment amb Carmelo Salazar, que s’ha convertit en una constant en el meu camí desenvolupant processos d’investigació i creació de peces que incideixen molt profundament en com es mou un cos.
Cofundadora de Les Santes al costat de Mónica Muntaner i Silvia Sant amb les que vam arrencar La Poderosa, projecte que després de 18 anys, segueix agitant nostre entorn més immediat.
Després d’haver-me submergit durant diversos anys en la memòria de l’intèrpret i el cos del ballarí com a arxiu viu, vaig desenvolupar els laboratoris ‘Muy Experimental’ posant en joc eines que activen percepció, atenció i decisió de el cos en moviment i en temps real, així es cristal·litza Aquest lloc entre en col·laboració amb Oihana Altube i Clara Tena.
Posteriorment i després de desenvolupar la pràctica de transmissió de coneixement i partitura d’un dels meus primers solos ( ‘Escorzo’) a / amb Marina Colomina, desenvolupo al costat de Cecilia Vallejos el procés d’escriptura i publicació de ‘Entre las personas al trabajar juntas’.

En aquests moments el meu focus d’atenció segueix estant en l’Estela, una nena de 4 anys que m’ha canviat la vida i des d’aquí practico el multifoco i l’atenció dispersa, cosa que m’interessa moltíssim.

--------

tea-tron.com/beafernandez/blog
Facebook @BeaFernandez
Instagram @fernandez_bea
Twitter @lafernandez40