PRACTICAS DE YOGA REGULARS

LaPoderosa - Events
Entrenament
Data/hora 
Wednesday, 4 October, 2017 to Wednesday, 20 December, 2017
Practical info 

Dies i hora  : Tots els dimecres de 14.00h  a 15.15h / A partir del 4 d´octubre
Preu: 24€ al mes (1 classe setmanal)
Interessats envieu un mail  aqui

Artistes 

Proposem unes classes de Yoga al mig dia per a totes aquelles persones que vulguin fer un parèntesis en la seva jornada laboral.

Harmonia, equilibri i consciència : Practicarem les Asanas (postures físiques), mudras (gestos), bandhas (panys del cos) i pranayama (domini de la respiració) per tal de proporcionar al nostre cos l'equilibri del nostres sistemes (nerviós, digestiu, endocrí).Cada postura treballa sobre diferents grups de músculs brindant-li elasticitat i fortalesa. El fet de sincronitzar el moviment corporal i la respiració d´una manera conscient ens fa estar mes presents, donant-nos la possibilitat de baixar el ritme de les nostres fluctuacions mentals  i  proporcionar-nos una major claredat a l´hora de gestionar tot allò que fem.

Professora Monica Muntaner

Ballarina professional de llarga trajectòria a impartit entrenaments a companyies professionals, laboratoris de moviment a principiants i classes a dones immigrants, dones amb el risc d'exclusió social i gent gran.Des de fa 15 anys practica diferents tipus de   Yoga (IYengar, Hatha, Kundalini).Actualment en formació de Hatha i Kundalini Yoga en l´escola Equilibrium de bcn.