CARMELO SALAZAR _Fin del mundo beauty

LaPoderosa - Events
Performance
Data/hora 
Saturday, 9 February, 2019 - 20:00
Practical info 
  • Lloc: Sala PB – Mercat de les Flors
  • 6 €

>>>ESTRENEM!
En diáleg entre Graner, Antic Teatre, La Poderosa y La Caldera______

Fin del mundo beauty és extremadament dansa. Una sèrie de solos “materialíssims”, la política física dels quals és, al mateix temps, clàssica i moderna.
Aquesta peça pren cos sobre un esquelet buit i anònim, és una construcció desfeta cap enrere, fins arribar a la “no manera”.
Per fer aquesta dansa he fugit de la dansa, de la dansa abstracta i somàtica, i m’he quedat en la raó i la cinètica de l’acció física, arribant a un sense-teatre de moviments amb fins concrets.
Fin del mundo beauty està construïda sobre una partitura o patró zero. Torna al principi i busca altres principis amb els quals arribar a un altre fi i comportament, busca un final impropi per tenir-sentir-produir un treball determinadament meu. Potser un estil nou i un altre cos sense un ball conegut.

Aquesta guerra que hi ha en mi, potser només és deguda a la voluntat de renovar el meu desig, en tot cas, em recompensa ampliant la meva capacitat d’inventar i construir amb moviments efímers i abstractes per al cos. Una lluita que emprenc per sentir-me nou i amb experiència, per tornar a la coreografia net i porc. Una recàrrega de fe per començar a sublimar de nou, abstraure i produir alguna cosa del tot meva i bonica per a tothom.

>>leer más