[Proyecte Creuats] El Bosque / Juan Navarro i Pablo Gisbert.

LaPoderosa - Events
Performance
Data/hora 
Thursday, 22 June, 2017 - 18:00
Practical info 

Lloc: Es confirmarà el punt de partida per mail el dia anterior.

L'assistència és limitada amb reserva prèvia a info@lapoderosa.es

Durada: 2 hores aproximadament.

Aportació 
6 €

LAST MINUTE !!!
ACTIVITAT CANCEL·LADA PER MOTIUS ALIENS A LA PODEROSA,
Perdoneu les molèsties.

 

EL BOSQUE
 "Proposem un passeig fins a trobar el bosc budista que s'amaga a les rodalies de Barcelona. Una caminada perseguint la figura de qui va ser el primer budista reconegut de Catalunya: Antonio Departida. Aquest home va ser el primer a construir un local budista, en meditar lliurement a les places públiques sota la mirada estranya de la gent, també en practicar el ioga i el veganisme. Va passar a principis del segle XX en el mateix lloc on més tard es va construir el barri del Carmel. a partir d'aquesta singular biografia, caminarem, experimentarem i aprofundirem sobre la seva vida, intentant trobar el lloc on ell mateix es va fer enterrar. "

Juan Navarro té una llarga trajectòria com a performer, actor i director escènic. Des de l'any 2000 es converteix en aliat habitual de Rodrigo García i La Carnisseria Teatre, amb el qual continua col·laborant en l'actualitat. També ha treballat al llarg de 25 anys amb directors i companyies sempre relacionades a llenguatges escènics no convencionals, Roger Bernat, Marta Galán, La Fura dels Baus, Anita Saij, Einstürzende Neubauten, Sara Molina, Jan Lawers, Markus Öhrn. Des 2015 forma part de manera permanent del projecte Humain Trop Humain a Montpeller.

Pablo Gisbert presenta, al costat de Tanya Beyeler, les seves pròpies creacions amb la seva companyia El Conde de Torrefiel, un projecte escènic que fluctua entre la literatura i el moviment coreogràfic, en festivals d'Espanya, Europa i Llatinoamèrica, i ha estat proposat per la plataforma europea de dramatúrgia contemporània Fabulamundi: Playwriting Europe 2013.