ALBERTO CORTÉS

LaPoderosa
RESIDENCIAS IN_PRESCINDIBLES 2021

Qui soc jo.

Soc l'Alberto Cortés. Vaig iniciar la meva formació com a director i dramaturg a Màlaga, on també estudio Història de l'Art. Estic en escena perquè en certa manera la detesto i en aquesta guerra trobo el meu lloc. El 2009 vaig començar el meu camí en en les arts escèniques des de la direcció i la dramatúrgia bastarda i el camí s’ha anat transformant amb els anys en un procés llarg d’assalvatjament des de la perifèria andalusa. Em trobo amb diversos creadors que han format part de la meva formació i que en algun moment han influït en la meva manera de mirar l'escena (Gabriela Carrizo, Rodrigo García, David Fernández, Montdedutor, Patricia Caballero, etc.)

Continuo sostenint les meves ganes de seguir endavant perquè tinc esperança en l'innomenable, l'intangible i l'humà. Desenvolupo les meves pròpies creacions, comparteixo les meves inquietuds en forma de tallers i acompanyo el treball d'altres creadores. A dia d’avui la meva identitat es forma sent creador, director, dramaturg, acompanyant, performer, docent, fill, oncle, amant, amic.

Projectes

Peça per a un performer i una arpa

Com fem que la bellesa sigui la bellesa. Vull que torni allò que es bell, pensar-ho com alguna cosa que hi era i ja no hi és. Romantizar-...