AMAIA BONO I DAMIAN MONTESDEOCA

LaPoderosa
RESIDENCIAS IN_PRESCINDIBLES 2021

Després de dos recorreguts independents, Damián Montesdeoca (Las Palmas de Gran Canaria, 1992) i Amaia Bono (Vitòria, 1989) coincideixen al màster en Pràctica Escènica i Cultura Visual de la UCLM. I és aquí on comencen a pensar de manera conjunta en models de producció/creació/investigació artístiques que parteixin d’estratègies convencionals, desbordant els límits de la tradició escènica. Des d'aleshores han desenvolupat el seu treball des d'aspectes com transitar la línia divisòria entre el presentacional i el representacional, el joc amb el llenguatge i amb el metareferencial, tractant de trobar un equilibri entre les pràctiques experimentals i l'accessibilitat.

Els seus treballs anteriors (Ahora_Ya, Cuando las cobras cosan sentido y MOMENTUM) han passat per contextos com Tabakalera (Donostia), ACT Festival (Bilbao), La JUAN Gallery, Conde Duque o Teatros del Canal (Madrid), entre altres.

Projectes

La ciència només pot percebre fenòmens repetibles. Coneixem l’univers a través d’allò que es repeteix. El batec del cor és una repetició que ens manté amb vida. A la vida tot es repeteix. Tot es...