Elena Carvajal i Fran Martínez

LaPoderosa
RESIDÈNCIES COCO 23

Elena Carvajal

És ballarina i coreògrafa resident entre Brussel·les i Espanya. Graduada el 2019 a Màster en coreografia per la Royal Academy of Fine Arts, ARBA-ESA Brussel·les, ISAC (Institut Supérieur des Arts et des chorégraphies). El seu treball llisca entre la coreografia i les arts visuals dedicada al diàleg entre l'escriptura de l'espai i el llenguatge del moviment. A través de la investigació de noves formes de dramatúrgia i mitjançant una metodologia basada en l'experimentació desenvolupa un univers particular que es situa entre la realitat i la ficció, generant experiències que l'espectador és lliure de crear a partir de la seva relació amb el món . Actualment parteix d'un interès per l'accident com a forma de dramatúrgia i en el seu treball investiga la possibilitat de la coincidència, la narració i l'expectativa dins de la performance.

https://www.elenacarvajal.com/ 

Fran Martinez
Es forma en interpretació i dansa a Espanya, Portugal i Bèlgica. Rep la beca DanceWeb – ImpulsTanz Festival 2019. Ha treballat amb Teatre Ensalle, Tino Sehgal, Dora García, Amelia Bentes, Berio Molina, Meytal Blanaru, Jesús Rubio, Marta Pazos, Rut Balbís i Lucía Estévez, entre d'altres. Actualment treballa com a intèrpret per a Col·lectiu Glovo i Natalia Fernandes, amb la qual col·labora en diferents projectes. Co-fundador de la companyia Pálido Domingo.
La temperatura el temperamento, la seva primera creació, va ser estrenada el 2015 al Teatre Ensalle de Vigo i rep el premi del jurat al festival GraciasXFavor – Santander 2017. El passat mes d'octubre estrena TRANSFIXIÓN projecte recolzat per Centre Cultural Conde Duque + Coreògrafs a Comunitat, Centro Danza Canal, Teatro Ensalle i La Caldera. Fascinat pel misteri de ser un cos.

https://www.efepuntomartinez.com/

ELENA CARVAJAL I FRAN MARTÍNEZ VAN SER RESIDENTS IN_PRESCINDIBLES 2022

 

Projectes

Ens agradaria parlar de la nostra pràctica com una cosa que està a mig camí entre la ficció narrativa i la coreografia, entre la mentida piadosa i un club de lectura secret en una habitació d'una...