HANNA TERVONEN

LaPoderosa
RESIDÈNCIES PROCESSADES 2024

Hanna Tervonen és una coreògrafa i intèrpret emergent originària de Finlàndia amb seu a Barcelona. El seu treball investiga el llenguatge, els símbols i els codis del món modern actual (els que utilitza actualment i els que ha oblidat), intentant trobar sempre diferents maneres de comunicar les seves idees; mitjançant el moviment, la construcció d'imatges i la manipulació d'objectes.

Troba la inspiració en la vida quotidiana, en els seus alts i baixos, en els petits gestos i trobades entre un ciutadà i un altre. Fixa molt l'atenció en els detalls i creu que sí, el diable hi viu, i també les respostes a algunes de les preguntes més profundes de la nostra petita vida humana. En la seva obra sempre hi ha un costat més fosc, sarcàstic, escandinau, filtrat per les aigües més càlides del Mediterrani mitjançant tòpics i jocs infantils sincers.

https://www.instagram.com/4hannas/

Projectes

HOPE'S ROOM és un projecte escènic que es pregunta per la relació entre l'espai natural (bosc) i l'espai artificial (teatre) i quin paper té el cos de la ballarina dins aquesta relació. Aquesta...