Marion Storm

LaPoderosa
RESIDENCIES IN_PRESCINDIBLES 24

 

Marion Storm és una ballarina i coreògrafa establerta a Montpeller. Els seus projectes han estat presentats a Center for Performance Research (Nova York), 3 bis f – lieu d'arts contemporains (Aix-en-Provence) i Lake Studios Berlin. Els escrits de Storm han estat publicats per The Operating System, Loam i About Place Journal. Imparteix tallers intergeneracionals de moviment/sensació/atenció i ofereix classes de dansa a ballarins que barregen les seves pràctiques encarnades particulars que enforteixen els vincles entre el cos i el lloc.
Storm va rebre una ''Emergency Grant'' de la Fundació per a les Arts Contemporànies per la seva performance construïda en col·laboració i les seves fantasies de resistència al simposi: estratègies per avançar cap ai contra el 2019, i va rebre una beca 'Artists in the City' de la Fondation Hermes el 2019-2021 per a la realització del Master Exerce (Montpellier) en Investigació coreogràfica i performance. El seu treball de dansa i escriptura sobre i amb el planeta es basa en la hidropoètica, el cos inundat i la reparació sensual. Marion Storm va començar a coreografiar i compondre dansa el 2010 a The New School amb la guia de Neil Greenberg, a la terra de Lenapehoking, a la ciutat de Nova York.

www.stormchoreo.graphics

 

Projectes

DanceLandDayDream #3 serà finalment una investigació trio sobre la definició i la manipulació del “palimpsest” com a partitura, per tal d'excavar el nostre sediment i des/...