Entre Salmon i Corrent contínua

Foto: todo ficción de Alaba Rihe
Data 
dilluns, 6 setembre, 2021 - 00:00 a dijous, 23 setembre, 2021 - 00:00
Lloc 
La Poderosa de La fabra C/ San Adriá <M> San Andreu

QUE VE CO-CO!

Coach, assistent artístic, ull extern, adviser, dramaturg, acompanyant, cuidador ... Un paper complex i alhora molt comú en les pràctiques de creació actuals, carregat de dificultat i diversitat en les maneres o pràctiques del fer. Com i des d'on mirar el treball de l'altre?
Acompanyar-se, Sostentar, compartir entre projectes i entre artistes i públics.

Aquest setembre comencem el curs amb un segon round de Corrent Contínua, un programa de La Poderosa que pretén donar continuïtat a alguns dels artistes residents de l'any 2020, acompanyant i creuant  residències en un mateix període de temps per tal d' obrir un diàleg dels seus processos de creació i / o investigació des d'una mirada crítica i còmplice.

Així és com s´ha fet el seguiment  dels treballs d'Alba Rihe (Itxaso Corral), Natasha Padilla (Mariona Naudín) i KeitoPark (Jorge Dutor)

Aquest setembre el COCO es creua amb l'Entre d'Festival Salmon i ho fem coincidir amb Altres Residències de La Poderosa:

Laura Ramirez, Natasha Padilla, Alba Rihe, i Caterina Mora  acompanyada per Victoria Perez Royo transitaran i ocuparan aquest septembre els espais de La Fabra.

 

Programa

Foto: Simón
dilluns, 13 setembre, 2021 - 00:00 a dijous, 23 setembre, 2021 - 00:00
Residència
La artista Caterina Mora esta de residencia dentro del programa COCO ( Corriente contínua ) que a su vez se cruza con el Entre del Festival Salmon y se incorpora al itinerario de acciones del...
divendres, 17 setembre, 2021 - 00:00 a diumenge, 19 setembre, 2021 - 00:00
Residència
Em sento còmoda amb el terme acompanyar. A diferència de les figures de l'mentor, el professor, el tutor, o el dramaturg (totes en masculí genèric, sí), que ocupen des del principi llocs de saber i...