Apertura CRUZADAS I Laia Estruch i Amalia Fernandez

LaPoderosa - Events
Presentació
Data/hora 
dissabte, 3 desembre, 2022 - 12:30
Informació pràctica 

Lloc: Fabra i Coats Fabrica de Creació

M> Sant Andreu

Inscripció  gratuita :

Cicle / Projecte / Convocatòria relacionats 
Aportació 
lliure fins completar aforament

Obrim al públic aquesta trobada d'aquestes dues dones i el que els està succeïnt aquests dies... una altra trobada singular i única: 

Cruzadas és un intent de celestinatge o maridatge que proposa la trobada, l'experimentació i la cruïlla entre artistes que habiten diferents territoris. Intenta provocar o obrir esquerdes per les quals convidar les artistes a desmarcar-se, a posar-se en comú, a desautoritzar-se i a desidentificar-se. El nostre desig: obrir canals de comunicació, contaminar, barrejar, provocar tercers inesperats, enriquir relacions, intercanviar coneixement i suggerir una altra velocitat dels esdeveniments que es regeixi menys per les lleis del mercat i més per les necessitats del desig.

"Estem utilitzant la funció del cervell que anomenem MEMÒRIA, com a sistema per produir, i com a tècnica per interpretar. També ens estan interessant els mecanismes de la memòria en si: l'acte de recordar, allò que es recorda i allò que s'oblida, el record propi que emergeix en contacte amb la memòria agena. La memòria és lineal fins que deixa de ser-ho: salta, categoritza, aïlla, subjectivitza...Quan mires de recordar el nom d'algú, i el record no arriba, hi ha una incomoditat; una inestabilitat difícil de sostenir. En el moment en què arriba (-Ah, Paco! Era Paco!) recuperes l'equilibri anterior a la teva cerca."

En col·laboració amb Fabra i Coats Centre d'Art Contemporani