¡AY! ¡YA! Taller familiar a partir de una pieza de danza.

LaPoderosa - Events
Taller
Data/hora 
dissabte, 30 juny, 2018 - 11:30 a 14:30
Informació pràctica 

Para mas info y formalizar inscripción rellenar formulario y enviarlo a info@lapoderosa.es 

 

Aportació 
6€ xparticipante

L'artista Macarena Recuerda  obre la recerca de la seva última peça ¡AY! ¡YA!  a un públic familiar que estigui interessat a conèixer noves formes de trobar-se amb la diversió, creació, recerca i pensament.

¡AY! ¡YA!  de la peça al taller. ¡AY! ¡YA! és un taller sobre la idea de percebre la realitat de diferents formes suggerides per la imaginació o causades per l'engany del sentit de la vista. Una recerca sobre l'efecte que posa de manifest que els nostres ulls no són càmeres de vídeo que graven tot el que ocorre, sinó que el nostre cervell interpreta i reelabora la informació que ens proporcionen els nostres sentits.

En ¡AY! ¡YA! observar es converteix en un joc. Una il·lusió que es produeix quan la imatge que tenim davant nosaltres es transforma en una altra, es multiplica o, simplement, pren formes impossibles. Una trobada familiar que ens mostra “ l’ il·lusió” com l'essència del teatre. Durant el taller els nostres cossos es relacionaran de diferents formes. Cossos que generen altres cossos mutants, incomplets, transformables i emmotllables.

• El taller consta de:

_ 1 Escalfament en parella adult-infant.

_ 5 Exercicis pràctics sobre la pròpia recerca.

_ 1 Espai per compartir les idees i experiència

Metodologia: escolta, diversió i creativitat.
Durada: 3 hores.

*** Els participants hauran de portar dues mudes de roba còmoda de color vermell i blanc. (1 pantalons i samarreta vermella i 1 pantaló i samarreta blanca)