CUINA EN DIRECTE / JENGA (Tamara Ascanio, Marta Battistella y Mariona Naudin)

LaPoderosa - Events
Performance
Data/hora 
divendres, 10 febrer, 2017 - 20:00 a dissabte, 11 febrer, 2017 - 12:30
Aportació 
15€

Una pràctica escènica oberta a públic que gira al voltant de l'acte de cuinar.
La nostra vida s'organitza a través d'hàbits que, per norma general, no qüestionem. Vivim convençuts que la nostra manera de fer és la més lògica i efectiva, sense parar-se a pensar que altres maneres d'operar també són possibles.
Cuina en directe és el resultat d'un procés d'investigació que vol desquotidianitzar la quotidianitat sense necessitat d'afegir res. Mitjançant el desmuntatge de la mecànica habitual a l'hora de cuinar, despleguem un seguit de possibilitats que existeixen en potència. L'acte de cuinar es transforma així en una pràctica "alquímica" en què podem percebre el subtil del quotidià.
Cuina en directe és una alternativa a la maquinització de la vida, un exercici de flexibilitat que pot fer tothom i que no requereix cap recurs extra.

JENGA neix al gener de 2014 en el marc del seminari teatralitat Expandiadas, impartit per Tomás Aragay i organitzat pel Màster en Pràctica Escènica i Cultura Visual i el Museu d'Art Reina Sofia de Madrid.

Idea: Marta Battistella, Tamara Ascanio i Mariona Naudin
Mirada externa i tutoria: Tomàs Aragay

Link a pàgina web:
http://batmart1.wix.com/cocina-en-directo

 

  • dies: divendres 10 i dissabte 11 de febrer 
  • hora: divendres > sopar-performance 21h // dissabte > menjar-performance 13:30h  
  • menu: aperitiu + plat pricipal: Cuscus de verdures + pa i beguda  
  • aportació sopar-performance: 15 €
  • IMPRESCINDIBLE RESERVA !! : Info@lapoderosa.es / fins dijous dia 9