EFECTOS ANÓMALOS I Janaina Carrer

LaPoderosa - Events
Performance
Data/hora 
dissabte, 20 juliol, 2019 - 21:00 a diumenge, 21 juliol, 2019 - 21:00
Cicle / Projecte / Convocatòria relacionats 

Desviació, malformació, discrepància, defecte de forma o d'ús. Taquicàrdia, bradicàrdia, palpitacions, dolor en el pit, canvis amplis i/o bruscos en la pressió sanguínia. Marejos, desmais o estats pre-síncope, nàusees, insomni, falta d'alè, visió borrosa, falta de concentració, problemes de memòria, convulsions. Denota negació, contrarietat, o separació. Implica diferenciació o distinció. Indica falta o dificultat. Manifesta desig o impossibilitat.

EFECTES ANÒMALOS  és el segon treball del projecte Dis.autonomia, on l'anomalia és posada en la recerca d'un cos disautónom i els seus efectes en un sistema.

Creació: Janaina Carrer
Performers: janaina Carrer, Laura Barrogón y Luis Moreno zamorano

Janaina Carrer (Brazil_1984) és creadora i investigadora, ubicada  a Madrid, on desenvolupa el seu doctorat en Arts, Humanitats i Educació per la UCLM (Castilla  La Mancha), amb tutoria de Victoria Pérez Royo i beca CAPES/ Brasil. Va formar part del Màster en Pràctiques Escèniques i Cultura Visual per la UCLM, Art-a i Museu Reina Sofia (2017/18). Amb Màster en Arts Escèniques (Unicamp / Brazil), va realitzar recerca en el Workcenter de Jerzy Grotowski and Thomas Richards (Itàlia / 2013), amb Beca de Recerca a l'Estranger / FAPESP (Sao Paulo / Brazil). Els seus treballs s’han presentat a Brasil, Espanya, l'Uruguai, Mèxic, i Alemanya. Ha col·laborat com a intèrpret amb diferents artistes com OPOVOEMPE (BR), Azahara Ubera (ÉS), Ana Borralho i João Galant (PT), Luis Moreno Zamorano (CHI), Tulio Rosa (BRA), Talma Salem (BRA), entre altres. Les seves videoperformances s’han mostrat a Brasil, Mèxic, Argentina, Itàlia, Colòmbia i Rússia. Desenvolupa la seva recerca entre la dansa i performance, i està particularment interessada per la connexió cos/ment - art/vida.

Links:

https://cargocollective.com/janainacarrer

(teaser últim treball):

https://www.youtube.com/watch?v=d20duRclYA0&t=1