FESTIVAL SALMÔN CICLE 21-22

LaPoderosa - Events
Performance
Data/hora 
dimecres, 17 febrer, 2021 - 00:00 a diumenge, 21 febrer, 2021 - 00:00

Estem participant en cos i ànima a aquest projecte de Festival d'Arts vives que li queda molt poc per sortir a la llum aqui alguna info per anar obrint boca:

CICLE 21-22:

Nou riu per al Sâlmon.

Aquest Sâlmon neix impulsat per una estructura que preserva la seva existència, un ecosistema format per espais que mantenen constant el pols per les arts vives a Barcelona: l’Antic Teatre, La Caldera, el Graner i La Poderosa, i per un equip d’artistes i generadores de contextos que porten dècades sacsejant l’escena: Sofia Asencio, Bea Fernández, Iñaki Álvarez i Ariadna Rodríguez, curadores que, amb la Dianelis Diéguez a la mediació, sostindran les edicions del 2021 i el 2022. Renovat el riu, aquesta estructura o organisme tentacular que opera per afectacions mútues comença una nova etapa.

El Sâlmon 21 proposa així un pacte de contingència, l’obertura d’un marc que permeti a les arts vives mantenir encès l’únic que les diferencia d’altres corrents escèniques: el compromís sense límits amb l’experimentació. Públics i creadores podran tornar a jugar-se-la en un pla seqüència salvatge on hibridar llenguatges dins i fora de camp, una gran màquina performativa o lloc nou per mirar paisatges insospitats, com l’època que estem vivint, la qual ens exigeix imaginar altres classes d’agències i maneres de fer.

Aquest Sâlmon no acaba el seu recorregut aquí, ja que el riu mantindrà viu el seu cabdal, fent un crossfade o transició, en forma de trobades al llarg del 2021, amb l’edició 2022 a partir d’espais de conversa i mostra pública del treball que realitzin prèviament creadores en residència, aprofundint així en la construcció de contextos més pròxims entre ciutat i creació.

En diàleg amb totes les parts que el conformen, el nou festival Sâlmon té l’ocasió per fer de tot l’any primavera, una festa ininterrompuda, l’excepció més necessària per a Barcelona avui.

FERNANDO GANDASEGUI

EQUIP:

Centres de creació coorganitzadors:Antic Teatre (Semolinika Tomic, Elisabeth Ruiz),La Caldera (Oscar Dasí, Cristina Riera, Raquel Ortega),Graner (Elena Carmona, Ariadna Miquel),La Poderosa (Mònica Muntaner, Anna Bohigas).

Comissariat: Sofia Asencio, Iñaki Álvarez, Bea Fernández i Ariadna Rodriguez
Coordinació artística i de gestió: Dianelis Diéguez
Oficina de producció: Aixa González i Haizea Arrizabalaga
Cap tècnic: Arnau SalaCoordinació i realització audiovisual: Daniel Miracle
Realització audiovisual: Núria ParisImatge: Mar Morey i Pamela GalloSo i mixer: Marcello NardoneMixer i audiovisual: Álvaro MuñozCol·laboració en la realització audiovisual: Telenoika, Laminimedia, Neokinok i Roman Polankik
Disseny d’espai i il·luminació del Plató: Arnau Sala
Comunicació: Raquel TomàsImatge: Soon in Tokyo
Web: La Tecla StudioTraduccions: Manners i Marc Villanueva
Registre audiovisual: Andrés Pino
Registre fotogràfic: Mila Ercoli
Amb la col·laboració dels equips de comunicació dels espais implicats: Verónica Navas, Iera Delp, Sara Renau, Mercè Ros, Carme Clua, Noel Eduardo.Amb la col·laboració de l’equip tècnic del Mercat de les Flors, amb Pere Milan al capdavant. Amb la col·laboració de l’equip de sala i acomodació del Mercat de les Flors amb Helena Font al capdavant.

Programa

dilluns, 31 maig, 2021 - 00:00 a diumenge, 22 agost, 2021 - 00:00
Performance
El festival Sâlmon no va acabar el seu recorregut després de la 9a. edició, sinó que també es projecta en forma de crossfade o transició durant el 2021 amb l’edició del 2022. Allunyat de la dinàmica...