Fin del mundo beauty I Carmelo Salazar i Teresa Lorenzo

LaPoderosa - Events
Presentació
Data/hora 
dissabte, 7 abril, 2018 - 20:00
Aportació 
free

Fi del món beauty és extremadament dansa. Una sèrie de sols "materialísimos" coreografiats per Carmelo Salazar interpretats per la ballarina Teresa Lorenzo
 

Tenim el plaer de convidar-vos a compartir amb Carmelo Salazar i Teresa Lorenzo el resultat de la seva trobada i estada aquí a La Poderosa.

Carmelo al marge de ser coreògraf, ballarí, comissari, professor de dansa, e investigador ... per a l'equip Poderosa, ha estat acompanyant de camí, coach, i un gran col·laborador. Dit això , Carmelo ha estat agitador de la cultura d'aquesta ciutat quan juntament amb Oscar Dasí creaven aquesta bogeria meravellosa anomenada L.P que és per a totes un referent de com construir un Festival de dansa i trobada entre públics i artistes. Com a creador escènic i coreògraf té en el seu fer peces i experiments escènics que no ens han deixat indiferents, en els darrers anys ha creat tota una línia de treball audiovisual i autofilmacions_performances, ha compost coreografies sonores per a peces de dansa i composicions musicals. Aquí, a la nostra casa, ha estat professor resident i ha impartit durant anys laboratoris de "lo natural és moverse", una línia de cursos principalment pràctics on parla el cos, que ofereixen unes eines de treball que gens tenen a veure amb l'habilitat tècnica que suggereix la dansa.

Teresa és creadora, ballarina, professora de dansa contemporània i ioga i tècnica superior d'audiovisuals. En el camp del moviment es forma de manera independent partint de la subjecció de l'estudi i l'experimentació, de les llibertats de l'entreteniment, el joc i el plaer, del que podria no ser o semblar dansa, "observo el meu cos i nombroses relacions que es despleguen davant la meva vida diària". La dansa li facilita, entre altres coses relacionades amb l'art i la mística, viure el cos cap al món i cap al nucli, amb una consciència que sembla fer-se cada vegada més clara, àmplia, intel·ligent i humil.