"Futurs inquiets" - Col·laboració Institut Moisès Broggi i La Poderosa

LaPoderosa - Events
Performance
Data/hora 
dimecres, 16 juny, 2021 - 18:00

La PODEROSA, en col·laboració amb l’Institut Moisès Broggi, presenta "Futurs inquiets", amb els i les alumnes de 2n d'ESO.

A l’Institut Moisès Broggi, es treballa els projectes de creació artística des de fa diversos cursos.  En el cas concret del 2n d'ESO, els tres grups-classe treballen projectes de cinema i arts escèniques. El valor d’aquests projectes de creació col•lectiva són de gran interès tant pel coneixement de nous llenguatges d’expressió, com pel canvi de dinàmiques que es genera a l’aula. L’ oportunitat de poder mostrar el treball realitzat durant tot el curs genera una motivació extra a l’hora de treballar/crear, tant per a l’alumnat com per al professorat.

Títol

FUTURS INQUIETS

Sinopsi

En aquesta creació col·lectiva es pretén exposar els aspectes actuals de la nostra societat que, des del punt de vista de l’alumnat, requereixen un canvi profund. L’obra ens mostra un seguit de temàtiques que preocupen a la joventut. Aquestes es refereixen tant als conflictes més globals com a aspectes més personals. Es plantegen les desigualtats socials, la violència de gènere, el canvi climàtic, la tolerància a les diverses idees, la preocupació pel benestar animal, entre d’altres. I alhora sorgeixen les pròpies inquietuds a l'hora de pensar en el seu futur més proper: estudis, projectes personals i laborals. El conjunt de l’obra utilitza diversos llenguatges escènics, com el teatre post-dramàtic, la performance i la dansa, per mostrar les seves emocions i reivindicacions.

Totes aquestes línies temàtiques, que es corresponen als interessos de l'alumnat, es traduiran en una peça fragmentària, en la qual intervindran tots els alumnes

Alumnat participant: Jorgina Carou García, Berta Cebrian Mas, Estrella Colque Gutierrez, Clàudia Contreras Acera,  Brianna de los Santos Pirgo, Marcel Gámiz Ferré, Gal·la Garcia Vidal, Jordi Giribet Gómez, Giulietta Marle Godoy, Elianne Guijarro Perez, Martina Juan García, Alexandra Jurado Calvo, Arnau Losada Bartrina, Eduard Monros Lopez, Lua Pisarello Valiño, Frehiwot Puig Asso, Narai Zuriel Quezada Alfaro, Mireia Ribó Gómez, Arnau Vazquez Galindo, Hugo Vila Rovira, Jana Viñas Calduch.

Professora que lidera el projecte Marta Moragues,  amb l’acompanyament de La Poderosa, espai de dansa i creació.