HECHIZO I Anabella Pareja Robinson e Itxaso Corral Arrieta

LaPoderosa - Events
Trasnmissió
Data/hora 
dijous, 28 octubre, 2021 - 00:00 a diumenge, 14 novembre, 2021 - 00:00
Cicle / Projecte / Convocatòria relacionats 

Peça de presència, escolta i escriptura màgica proposada per Itxaso Corral Arrieta i Anabella Pareja Robinson per al context del Festival Fer Històries Vol.4 .

A partir de diferents tasques d'escolta/percepció, crearem aquests Encanteris, que suggereixen què pot estar succeint a un nivell màgic-còsmic dins del Festival i de l'entramat de les obres que el conformen.

La peça-document-viu es genera in situ, per la qual cosa respondrà al que vaja succeint cada dia al Festival, involucrant-se amb aquest present del que és viu però viatjant més enllà del que en un espai escènic pugui succeir. Buscant acaronar-se amb aquest entreteixit subtil que passa al llarg dels dies, atenent a què es convoca, a quins filaments recorren les obres i les interrelacionen, a què queda ressonant.

Els Feitiços seran realitzats per Anabella, cos antena lliurat a les vibracions del present, que acudirà com a espectadora mèdium a les diferents propostes del Festival. I per Itxaso, cos en ple estat d'exterogestació còsmica, cos que recentment ha parit i recentment ha renascut, que no podrà anar a cap de les activitats del festival per estar a cura de la seva cria. Això que "esdevingui" a l'espai escènic serà narrat oralment per Anabella a Itxaso a través d'una pràctica-ritual conversatòria-endevinatòria. I entre les dues, entre la que veu i la que no veu, entre allò narrat i allò que escapa a la narració, entre el que passa i el que passa quan posem noms al que passa, entre la presència i l'absència, a aquests contorns i altres, apareixeran els Feitiços.

Itxaso i Anabella indaguen altres maneres d'habitar les Arts Vives des de l'escriptura i criden tot aquest espai de treball i investigació juntes Hem perdut el Cosmos. Les seves pràctiques narratives són intents i pistes per aconseguir, i fer-ne contagiosa, la seva tan anhelada reconnexió còsmica. Han generat FÖSIL (2019), una narració de Fer Històries Vol. 3 de La Poderosa, https://hemosperdidoelcosmos.wordpress.com/fosil/ i un primer assaig d'aquesta escriptura màgica HECHIZO (2020), a partir de La Radio Visible de la Poderosa,

 

https://hemosperdidoelcosmos.wordpress.com/hechizo-2/.