* HIT ME IF I'M PRETTY * o Vladimir Maiakovski es va suïcidar per amor 

LaPoderosa - Events
Performance
Data/hora 
divendres, 25 setembre, 2020 - 19:30
Informació pràctica 

La Fabra i Coats // Sant Adrià, 20. 08030 Barcelona / (Metro San Andreu) // 3º PLANTA Reservas / Aforo limitado 30 persones por función // info@lapoderosa.es ( nombre y DNI )

Cicle / Projecte / Convocatòria relacionats 
Aportació 
5€

El süicidi del poeta rus Vladimir Maiakovski –sempre atribuït, falsament, a la seva conflictivitat amb el règim comunista–, la cultura de la imatge neometapostpostPOP acumulada a Youtube, la Camille Paglia i la Virginie Despentes reivindicant el dret a córrer el risc de ser violades, Jo reivindicant el meu dret a córrer el risc d'enamorar-me, la bellesa, el dolor: un assaig crític envers les tendències ideologitzadores de l'amor i performàtic entorn el cos del subjecte enamorat.

Intèrprets: Laia Rodríguez Carrascosa, Noa Rodríguez Carrascosa, Juana Dolores
Idea: Juana Dolores

Juana Dolores (1992), filla d'immigrants andalusos a Catalunya.
Investigo les poètiques de l'acció i les performativitats del discurs. L'assaig és la infraestructura essencial de les meves peces, entenent assajar(-se) com a praxis i teoria que conflueixen inevitablement i que se m'imposa com a principal premisa quan treballo. Entenc l'exhibició de les condicions materials dels processos i resultats creatius com un possible efecte d'extranyament que constata la voluntat d'idear i crear artefactes potencialment crítics contra la capitalització i la institucionalització de les nostres vides. A través del diàleg entre la tradició, la cultura popular i la fragmentació contemporània, executo pràctiques de resistència des del desig. Com a membre de l'elit que augurava Pasolini, m'interessa la tensió entre les ideologies i la bellesa. * HIT ME IF I'M PRETTY * o Vladimir Maiakovski es va suïcidar per amor és la meva segona peça que segueix a # J U A N A D O L O R E S # * massa diva per a un moviment assembleari *.