Jorge Dutor y Guillem Mont de Palol / Piedra dura

LaPoderosa - Events
Entrenament
Data/hora 
dimecres, 5 desembre, 2018 - 10:00 a dimecres, 19 desembre, 2018 - 10:00
Informació pràctica 

Forma de pagament, reserva e inscripcions :   info@lapoderosa.es
Dias: Dimecres
Hora: De 10h a 13.30h
Preu: 4 sesións _ 60€ / 1 sessió _ 20 €

Cicle / Projecte / Convocatòria relacionats 

Ens interessen els llenguatges i les convencions escèniques. Com abordar l’humor i el sense sentit des de la forma.
Treballar el pensament i el cos abstracte. Estranyeses, desviacions de la realitat i desconstruccions. Utilizar el joc com una eina creativa on gairebé tot és possible.
La mentida com una eina de producció de coneixement. Fer de la realitat una ficció i del fictici una realitat.
La dramatúrgia de l’impossible. Com canviar i subvertir la lògica de les coses. Els estats alterats del cos com a lloc per crear noves realitats i nous cossos.
El ritme, la música i la veu. El cos del performer com a canal. Convertir-nos en mèdiums per allunyar-nos així del que és psicològic i treballar des de la sensibilitat.

Ens ve de gust treballar amb el cos i amb la improvisació. Proposem un escalfament de cos-kundalini ioga. A la segona part de la sessió farem jocs d’improvisació en què treballarem amb pautes preestablertes per construir realitats escèniques impossibles i desviades.

JORGE DUTOR i GUILLEM MONT DE PALOL
Jorge (Madrid, 1979) i Guillem (Girona,1978) col·laboren junts des del 2008.
Jorge va estudiar a la RESAD de Madrid, és escenògraf i performer. Guillem és coreògraf, ballarí i performer. Van començar a treballar junts a Amsterdam, on Guillem estudiava a la SNDO (School for New Dance Development). Des de llavors han realitzat els treballs: UUUHHH, YO FUI
UN HOMBRE LOBO ADOLESCENTE INVENTANDO HORRORES (2009), Y POR QUÉ JOHN CAGE? (2011), #LOSMICRÓFONOS (2013), la pel·lícula THISMOVIE (2013) i l’òpera GRAND APPLAUSE (2016). Junts també han participat en el CABARET del MACBA (Museu d’Art Contemporani de Barcelona) dirigint el cor DECORUM (cor amateur experimental).
Junts han col·laborat amb altres artistes com María Jerez, BA-DEEDLYDEEDLY- DEEDLY-DUM,BA-BOOP-BE-DOOP! (2014), i Sara Manente i Marcos Simoes, THISPLACE (2014), i Mette Ingvartsen, ALL THE WAY OUT THERE (2011).

www.montdedutor.com