LA DOBLE Ana Luiza Fortes

LaPoderosa - Events
Performance
Data/hora 
dissabte, 16 març, 2019 - 20:00
diumenge, 17 març, 2019 - 20:00
Cicle / Projecte / Convocatòria relacionats 

El punt de partida d'aquest treball és l'intent de veure's a un mateix, a partir d'una provocació: Què succeiria si tinguéssim, en lloc d'una imatge en una fotografia o en un mirall, algú de carn i os que ens permetés observar-nos des de fora?
La perfomance aborda la construcció autobiogràfica, des de l'acció de convidar a una persona que representi a una altra, actuant com el seu doble.

Ana Luiza Fortes és membre del col·lectiu brasiler A ursa de araque i curadora de la plataforma per a artistes dones Piscina. Professorat en Teatre (UDESC/ Brasil) i Màster en Pràctica Escènica i Cultura Visual (UCLM/Madrid ). Actualment és alumna del Doctorat en Arts de la UCLM/Madrid, amb el projecte LA OTRA - maneres de veure's a un mateix, en la que investiga la construcció de la identitat a partir de la relació amb l'altre. Alguns dels seus treballs més rellevants són: La doble (2018); Ensayos para el fin del mundo (2017), presentat a Montevideo, Florianópolis, Ciutat de Mèxic, São Paulo i Madrid; EATING, SLEEPING, WAITING (2016); OTRA (2015); La dramatúrgia O segundo inverno (2015), seleccionada per al 40 Janela de Dramatúrgia, Belo Horizonte; Um certo tipo de abalo irremediável do espírito (2014); À distancia – Lado A e Lado B (2013). Des del 2009, Ana Luiza actua en Women´s, obra escrita per Daniel Veronese i dirigida per André Carreira, aquest treball es va presentar en diverses ciutats brasileres i en altres països com Cuba, l'Argentina i Peru.

+ info : http://cargocollective.com/anafortes