Laboratori de recerca de moviment amb Ria Higler

LaPoderosa - Events
Taller
Data/hora 
diumenge, 26 març, 2017 - 22:00 a dijous, 30 març, 2017 - 22:00
Informació pràctica 

La Poderosa ofrece una beca para realizar este taller sin costes: envianos tu cv y una carta de motivación a info@lapoderosa.es

Aportació 
120€ / 80€ (descuentos)
Artistes 

El tema principal de l'ensenyament de Ria és la recerca del moviment. Ella ha desenvolupat el seu propi mètode basat en el coneixement profund de la dansa release, treball de veu, estudis del Master en moviment indonesi i meditació Suprapto Suryodarma i el treball amb els chakras en moviment. L'enfocament de Ria permet als estudiants aprofundir el coneixement i escoltar el cos i obtenir més comprensió sobre els patrons físics, mentals i emocionals, per tornar-se més lliure i més ampli en el procés creatiu.Aquest taller inclourà el treball amb els òrgans i fluïts en el cos, en combinació amb la noció de chakras. També utilitzarem la veu, i participarem en el dibuix i l'escriptura.L'atmosfera de la classe va des de l'escolta tranquil·la fins al moviment energètic alt.
La invitació és: rendir-se al cos i gaudir!

RIA HIGLER va ser co-directora artística de la SNDO (Escola per al Desenvolupament de la Nova Dansa Amsterdam) de 1989 a 1998, i és mestra i mentora a SNDO des de fa dècades.