L’exercici brut / Carmelo Salazar

LaPoderosa - Events
Entrenament
Data/hora 
dimecres, 3 abril, 2019 - 10:00 a dimecres, 24 abril, 2019 - 10:00
Informació pràctica 

Forma de pago, reserva e inscripciones :   info@lapoderosa.es
Dias: Miércoles
Hora : De 10h a 13.00h
Precio: 4 sesiónes _ 60€ / 1 sesión _ 15 €

Aportació 
1 clase 15 €

L’exercici brut és un subjecte o tema de treball que ofereix moltes possibilitats d’aproximació pedagògiques i/o d’experimentació creativa. Aquestes “possibilitats d’aproximació” són el lema o subjecte d’estudi en aquestes pràctiques.
El mode brut juga alhora com a contrari i paral·lel al mode net.
El/Allò brut no comporta menys treball que el/allò net i demana una major implicació, és a dir, ens ofereix la possibilitat d’altres perspectives en funció de quant de determinada sigui la nostra reacció, versió o destrucció de l’exemple.
En aquestes classes, en lloc de netejar o corregir, en lloc d’exercitar-nos de manera estàndard, intentarem fer-ho de manera única: accedir al model clàssic sense el renou de cada un és perseguir un model impropi, en canvi, des del particular, l’“ús” clàssic pren o té un origen personal.

A qui van dirigides? A tot aquell que pugui anomenar-se a si mateix ballarí, sense excepcions.

Carmelo Salazar al marge de ser coreògraf, ballarí, comissari, professor de dansa i investigador... a l’equip Poderosa, ha estat acompanyant de camí, coach i un gran col·laborador. Dit això, Carmelo ha estat agitador de la cultura d’aquesta ciutat quan juntament amb Òscar Dasí creaven aquesta bogeria meravellosa anomenada LP, que serà per a tots un referent de com construir un Festival de dansa i trobada de públics i artistes. Com a creador escènic i coreògraf ha fet peces i experiments escènics que no ens han deixat indiferents, també ha creat en els últims temps tota una línia de treball audiovisual i autofilmacions-performace; últimament, ha compost corografies sonores per a peces de dansa i composicions musicales. Aquí, a casa nostra, ha estat professor resident i ha impartit durant anys labos de Lo natural es moverse, una línia de cursos principalment pràctics on parla el cos, que ofereixen unes eines de treball que no tenen res a veure amb l’habilitat tècnica que suggereix la dansa.