Lucia Jaén I Projecte Singular

LaPoderosa - Events
Performance
Data/hora 
dissabte, 17 març, 2018 - 21:00 a diumenge, 18 març, 2018 - 20:00
Cicle / Projecte / Convocatòria relacionats 
Aportació 
6

Projecte Singular (fase 2)
La singularitat s'afina en la pràctica i es desafina en la reflexió. Construeix la identitat a través de l'experiència. El cos és la seva eina i habitar-ho la seva acció principal. En allò singular està l'honestedat. En allò singular de les nostres relacions està el que som. En els llocs, els llocs que habito, els llocs que transformen, els llocs que transformo.

“Y todo para recuperar un cuerpo sabio, liberarlo de todo lo que no le es propio, descolonizarlo, atender a la forma como sustrato sobre el que han operado los discursos, las disciplinas, las creencias y des-adiestrarlo para recuperar un cuerpo salvaje, inocente, sensible y en relación a su infinita potencia”. Claudia Faci, diciembre 2015.
 

Lucía Jaén. El meu creixement en dansa neix de la percepció del món a través del cos i es desenvolupa experimentant, ballant, viatjant, gaudint.
Vaig néixer al sud d'Alacant i vaig començar en dansa amb quatre anys a l'acadèmia del poble. Grans canvis van venir amb la formació professional de dansa contemporània a Múrcia i València, fent allà una família de grans mestres i creadores. Més endavant fabriquem Lloc incert Col·lectiu, com a activador de creacions, diàlegs, col·laboracions i intervencions artístiques. Vaig experimentar un temps a Brussel·les i des de 2015 viu a Barcelona, participant en laboratoris corporals, performances i entrenaments de dansa. També acompanyo processos creatius de diferents artistes i creadores.

A l'agost de 2017 inici "Projecte Singular" per tal de donar cos a les meves idees creatives, desenvolupant una investigació i pràctiques artístiques voltant.
+ info: http://luciaensingular.wixsite.com/luciaensingular

Creació i interpretació: Lucía Jaén
Edició sonora: Vika Mato
Acompanyament: Esther Blázquez, Valeria Stucki, Malala Sanz.
Producció: Lloc incert Col·lectiu
Residències: La Visiva, espai pel moviment (Barcelona). Atviras jaunimo centras „MES“ (Vilnius, Lituania)
Vídeo promo: Fabrizio Barra - https://vimeo.com/257776017
Fotografia: Tristán Pérez