Morta Splendor I  Bárbara Sánchez

LaPoderosa - Events
Performance
Data/hora 
divendres, 6 maig, 2022 - 19:00
dissabte, 7 maig, 2022 - 19:00
Informació pràctica 
Cicle / Projecte / Convocatòria relacionats 
Aportació 
8€
Artistes 

Amb Morta Splendor Bárbara Sánchez posa punt i final a la Trilogia de la Soledat, el projecte de creació en què porta immersa des del 2015. Després d'abordar la qüestió de la Pena (Somewhat Paler, 2016) i de l'Amor Místic (Várvara, 2019 ), li ha arribat el torn a la Mort.

Morta Splendor t'està esperant al teatre, casa seva. Fa anys que anhela la teva visita i ja està preparada. Ella necessita de la teva presència, necessita sadollar la seva set insaciable de cossos. Perquè sense el teu cos, sense la teva mirada, no existeix. Ella és la Mort, és la propietària i senyora que governa el teatre. Un cop s'apaguen els llums i s'aixeca el teló, Ella pren el comandament per posar en escena la celebració del sacrifici obligat: la desaparició irremeiable de tot allò vivent. Morta Splendor és tot artifici i ve a mostrar, amb les seves arts, els secrets del teatre. Ella millor que ningú sap que parlar del teatre és, inevitablement, parlar de la Mort fins i tot quan tot té la falsa aparença d'un xou de varietats.

 

FITXA ARTÍSTICA

Direcció, creació i interpretació: Bárbara Sánchez
Dramatúrgia: Bárbara Sánchez, Jaime Conde-Salazar
Assistència a la direcció: Alberto Cortés
Disseny d'il·luminació: Benito Jiménez
Espai sonor: Ylia
Vestuari: Gloria Trenado(@Nantú), Bárbara Sánchez.
Textos: Bárbara Sánchez (referències i cites de Federico García Lorca, Gavin Baddeley, Jaime Conde Salazar, La Bíblia, William Shakespeare).
MORTA SPLENDOR és una coproducció de Meet You Valladolid.
Amb el suport de: Teatre Central, Azala, L´Estruch, La Poderosa, L´animal a l ´esquena, Àgora (Junta d´Andalusia), Teatre de La Villa, Eima.

 

FB: Barbara Sánchez
IG: @barbarasanchez_75