New(a)days

LaPoderosa - Events
Performance
Data/hora 
divendres, 25 setembre, 2020 - 19:30
Informació pràctica 

La Fabra i Coats // Sant Adrià, 20. 08030 Barcelona / (Metro San Andreu) // 3º PLANTA Reservas / Aforo limitado 30 persones por función // info@lapoderosa.es ( nombre y DNI )

Cicle / Projecte / Convocatòria relacionats 
Aportació 
5€ PRECIO COVID

 Imaginem aquesta peça com un conjunt d’escenes que investiguen sobre la comunicació, els rituals diaris i la manipulació, per anar construint estats i paisatges que van des de la contemplació fins a arribar a d’altres amb caràcter gairebé apocalíptic. Una persona en escena que travessa per diferents formes d’habitar un espai, la natura, o un so, ens aboca a un conjunt d’imatges que semblen intents de fer-nos sortir de la nostra realitat quotidiana i portar-nos a un futur incert. Una combinació de presència i qüestionament social utilitzant, figures metafòriques i desmaterialització.

Idea i creació: Park Keito /
Coreografia i interpretació: Kotomi Nishiwaki
Vestuari: Kahori Furukawa /
Espai escènic: Park Keito /
Disseny de so: Miquel Casaponsa
Agraiments: La Poderosa, Fabra i Coats fàbrica de creació i l’Estruch de Sabadell

Park Keito és l’associació establerta a Barcelona en la que convergeix el treball de Kotomi Nishiwaki (coreògrafa) i Miquel Casaponsa (compositor). Els seus interessos i camí de recerca es troben conjuntament en diferents disciplines coma ara la dansa, el so i l’art visual, en col laboració amb altres artistes com Kahori Furukawa i Shannon Cooney. Les seves peces i instal lacions juguen amb el cos, objectes la llum i l’espai. Posant aquests elements en conjunció, treballen amb contrastos, cicles, construcció i deconstrucció per crear recorreguts que es repeteixen, ficció, paisatges sonors orgànics, moviments cinètics... Construint estructues i espais on aquests rols esmentats podrien ésser intercanviats.