NILO GALLEGO proposa DESPEGAN LAS OREJAS ● PEPA 2024

LaPoderosa - Events
Trasnmissió
Data/hora 
divendres, 15 març, 2024 - 17:30 a 20:30
Informació pràctica 

Lloc: Fabrica de Creació Fabra i Coats ( planta 3)

<M> : Sant Andreu

>ENTRADAS<

Cicle / Projecte / Convocatòria relacionats 
Aportació 
8€ x práctica individual
Artistes 

En el marc de les residències en curs del 2024, Nilo Gallego aterra a La Poderosa amb un projecte sobre l'escolta en majúscules. Nilo és un artista molt estimat que ens ha regalat grans experiències en un passat no gaire llunyà, com no recordar La Romeria!

En aquesta ocasió estarà en aquest espai que ens acull i obrirà espais per compartir aquest lloc que us ocupa.
Aquesta serà la primera pràctica de l'itinerari PEPA (Programa de trobades i practiques artístiques)

El timpà és una membrana en què vibra el món. És tan sensible i alhora tan fort que és capaç d'acollir i donar cos a tot allò que ens passa, a tot allò que ens afecta d'una manera o altra. Cada trobada, cada experiència vital topa amb el timpà, que alhora rep, tradueix, altera, transmuta… El timpà és un instrument que sempre portem posat i que dóna musicalitat a qualsevol aspecte de la realitat. Fins on podríem arribar si decidim considerar el nostre timpà com la nostra connexió corporal més important amb el món que ens envolta, amb tot allò que és part de la nostra història, amb els éssers amb qui convivim?

Com podríem aconseguir que les nostres orelles es desenganxessin del cos i volessin com papallones i així poder seleccionar i escoltar cada matís del paisatge?

Nilo Gallego (Ponferrada, Lleó 1970) és músic i artista, realitza performances en les quals l'experimentació amb el so és el punt de partida. En els seus treballs, que sempre tenen un component lúdic, busca la interacció amb l'entorn i allò quotidià.

+ info