Practiques experimentals setmanals : cos, percepció, atenció i decisió

LaPoderosa - Events
Entrenament
Data/hora 
dimarts, 18 abril, 2017 - 08:30 a dimarts, 27 juny, 2017 - 08:30
Informació pràctica 

Dies _ Els Dimarts _ 2º trimestre ( abril, maig i juny )
Hora _ 10.30h a 13.00h
Preu _ 15€ x sessió / 55 € al mes

+ info e inscripciones _ info@lapoderosa.es / 610729384

Artistes 

Proposo un dia de trobada i pràctica setmanal,

Utilitzarem el cos com a eina per a la creació de nous espais de pensament i d'observació, també com a subjecte de l'acció i joc i per últim com a dispositiu de l’experiència en grup.Una pràctica de recerca que opera entre allò experimental, pedagògic i performatiu.
Treballarem amb un cos que es pregunta més que afirmar-se a si mateix, que es col·loca en el lloc de la incertesa travessant així els llenguatges preestablerts, recuperant la capacitat de mirar, escoltar, dir, fer i percebre des de l'experiència comuna. Dirigides a professionals del cos i de l'escena com a eina d'intercanvi i friccions , però també a no professionals de la dansa interessats en l'experimentació des del cos, la percepció i la performance.

Bio

Des de molt petita sentia un gran desig per ballar, em vaig llicenciar en coreografia a l'Institut del Teatre i poc després estava ballant professionalment amb Danat Dansa. Vaig viatjar per tot el món, vaig anar de  teatre en teatre… vaig aprendre i a l’ hora em vaig desgastar, i d’aquesta etapa el que recordo és que va suposar un abans i un després tant a la vida com a la professió.

A partir d’aquest moment començo a col·laborar amb altres artistes, especialment amb Carmelo Salazar que s'ha convertit en una constant en el meu camí desenvolupant processos de recerca, estratègies coreogràfiques, eines per a l'acció i noves metodologies que incideixen molt profundament en la manera com es mou un cos en temps real. Vaig formar part de les Santes ( col·lectiu) al costat de Mónica Muntaner i Silvia Sant amb les quals arrenquem el projecte La Poderosa que després de 15 anys, segueix agitant el nostre entorn més immediat i reformulant-se per adaptar-se als nous temps. En aquest encreuament de pràctiques entre la creació, la recerca, la curadoria i la gestió, també la interpretació... El meu últim treball escènic: Este lugar entre es construeix un cos inacabat, que no s'afirma per endavant sinó que esdevé o emergeix a l'espai de l'esquerda, la possibilitat i la potència. Això em succeeix, m'interessa i ho practico tant a l'escena com a la vida real.

Actualment el meu focus d'atenció és l'Estela un nadó de 18 mesos que m'ha canviat la vida i des d'aquest canvi practico allò que és multifocal i l'atenció dispersa. El crear i el criar s'assemblen precisament en això, en com surfejar  entre.