Presentació de GEST(O) de JORGE ALBUERNE ENRESiDÈNCiA a l'institut Martí Pous

LaPoderosa - Events
Performance
Data/hora 
dimarts, 1 juny, 2021 - 16:30
Informació pràctica 

A FABRA I COATS - FÀBRICA DE CREACIÓ
C/Sant Adrià, 20 
<M> Sant Andreu

ACCÉS GRATUÏT,
AMB AFORAMENT LIMITAT. CAL FER RESERVA A

tardaenresidencia@gmail.com

Aportació 
Gratuït

GEST(o)
Jorge Albuerne EN RESiDÈNCIA a l’institut Martí Pous

“L’amor dibuixa en els meus ulls el cos anhelat
com un llançador de ganivets
tatuant en la paret amb temor i destresa
la nuesa immòbil de la que estima”

Alejandra Pizarnik, “Aproximacions”

Aproximar-se a un gest és travessar el seu missatge a través de la forma, incorporar-lo, reciclar-lo i donar-li, finalment, nous sentits... Al llarg d’aquest camí ens hem anat proveint de petites excuses per descobrir progres- sivament la motivació principal dels nostres gestos: l’altre. Aquest altre es reflecteix incorporat o interpretat pel nostre cos perquè per entendre un altre cos, espai o lloc és interessant entendre el propi. I si al final d’aquest camí aconseguim reflectir, en els vostres cossos, en l’espai, una part d’aquest procés, podem donar-nos per satisfets.

Amb el grup d’alumnes Naia Canales, Aaron Domenech, Ibai Ferrer, Júlia Grau, Martina Jiménez, Carlota Oller, Alba Palomo, Iria Placín, Lucía Ramos, Xènia Romero, Laia Saguer, Mia Brazil. I el professor Ignasi Varea i la professora Eva Navas. Amb la mediació de La Poderosa.

GEST(O) es presentarà en format de PROGRAMA DOBLE amb:

“Somiant en loops i aventures”
Mans O EN RESiDÈNCiA a l’Institut Escola El Til·ler

“Somiant en loops i aventures” és una narració multiformat basada en loops d’àudio i vídeo, en què es narra el somni d’un alumne interferit per la consola vintage amb què juga.

La presentació combinarà elements de música electrònica, audiovisual, instrumentació en directe, efectes sonors, arts escèniques i fotografia.

Amb el grup d’alumnes Nadine Bernal, Éric Chover, Rosario Cortés, Antonio Da Silva, Alan Fajardo, Aitana Fernández, Yaiza Gascón, Marc Giménez, Alexander Golubtsov, Francisco Gonçalves, Cristina Gutiérrez. Rosa Heredia, Jaime Valentín López, Antoni Samuel López, Daniel Marcu, Luzmery Olivar, Najat Oujebour, Juan Salguero, Hamza Taoussi, Candela Ayelen Tedini i Julen Vidal. I amb la pro- fessora Lluïsa Ayza i professor Pol Bolibar. Amb la mediació de L’Afluent.

EN RESiDÈNCiA és un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i el Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu.

ACCÉS GRATUÏT, AMB AFORAMENT LIMITAT. CAL FER RESERVA A tardaenresidencia@gmail.com