RADIO VISIBLE #11 i #12 - HACER HISTORIA(S) V

LaPoderosa - Events
Directe
Data/hora 
divendres, 20 octubre, 2023 - 12:00
diumenge, 29 octubre, 2023 - 12:00
Informació pràctica 

En Ràdio Rambles

Duración: 45 min.

La Rambla (quiosco de flores a mitad de La Rambla) – 08001 Barcelona

Entrada gratuita.

Converses en directe i en format ràdio al voltant de qüestions que transiten el cicle Hacer Historia(s) V, i que compta amb artistes programdes al cicle com a convidades. Les RADIOS VISIBLES és un format que La Poderosa ve realitzant des de 2020 i que posteriorment es pot escoltar com a podcast. Dins del cicle Hacer Historia(s) V i en relació a les temàtiques i qüestions que el travessen hem programat dues RADIO VISIBLE:

  • La RADIO VISIBLE #11 (20 d'octubre) girarà al voltant de l’arxiu i la memòria i serà conduïda per la coreògrafa Núria Guiu. 
  • La RADIO VISIBLE #12 (29 d'octubre) girarà al voltant de les cures, les maternitats i la finitud i serà conduïda per l'artista Maria Llopis.

RADIO VISIBLE ens permet abordar temes diversos , entrevistes , debats i pràctiques que desborden el micròfon i així poder compartir amb altres professionals, públic assistent i veïnes del barri . Un espai per a transitar entre la creació escènica, la dansa i altres disciplines que cada vegada més són presents i dialoguen amb la creació, amb la vida i ens acompanyen cap a una experiència individual i col·lectiva de transformació. Per primera vegada, la RADIO VISIBLE de La Poderosa es farà en directe des de Ràdio Rambles, un estudi de radio localitzat en un quiosc de flors en desús en ple cor de les Rambles, gràcies a la complicitat de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona

Canal RADIO VISIBLE de La Poderosa 

Dins el cicle Hacer Historia(s) V del 17 al 29 d'octubre de 2023.