Radio visible #7 IN_Prescindibles & Rubén Ramos

LaPoderosa - Events
Taula rodona
Data/hora 
divendres, 17 juny, 2022 - 19:00
Informació pràctica 

Lloc: La Radio de Fabra  / La Fabra i Coats

Cicle / Projecte / Convocatòria relacionats 

Aquest 2022 tornem amb el tercer cicle de Ràdios visibles al voltant de qüestions que en alguns casos estan implícites en molts dels projectes, pràctiques i propostes artístiques que detectem a les escenes de la ciutat i que ens estan ocupant també a nosaltres: la resistència de la cultura de base, la influència dels ecofeminismes en el fet artístic o la fricció d'allò polític amb l'art, entre altres derivades. Més enllà de tractar-les com una temàtica tancada, se'ns presenten com un punt de partida o disparador que ens mou cap al diàleg entre totes.

Radio Visible #7 _ 17 de juny // Vinculada als IN_prescindibles # 50

Convidades: Raquel Ponce (Gran Canaria), Elena Carvajal (Mérida_Bruselas) i F.Martínez (Madrid), Rosanayaris (Valencia) i Iver Zapata (Murcia, Barcelona).
Locuta:  Rubén Ramos

Els IN_Prescindibles és una de les activitats més antigues de La Poderosa on es genera un context de residència i exhibició en què la presentació pública s'entén com un pas més per a l'evolució en els processos creatius. Amb els IN_Prescindibles es comparteixen moments porosos i flexibles, un lloc de trobada entre artistes i públics diversos. Aquesta ràdio visible serà una avantsala de les residències intensives de les creadores convocades i l'obertura al públic dels IN_Prescindibles #50 els dies 25 i 26 de juny.

Amb la col·laboració / suport de La ràdio de La Fabra