Residencia I Angela Millano

LaPoderosa - Events
Laboratori
Data/hora 
dijous, 1 agost, 2019 - 20:30
Informació pràctica 

Lloc - La Poderosa / San Germá , 5, 3º--08004

>M> PLaza España 

Aportació 
free

 Apertura del process de CREACIÓ __ Tommy Cash

 

Com continuar ballant? És una pregunta a la qual molts dels que hem crescut formant-nos en dansa ens enfrontem alguna vegada.

Aquest projecte pretén explorar les condicions, necessitats i possibilitats per a continuar ballant, per a tornar a ballar i per a no deixar de fer-ho. Poder continuar, passa per l'acció de copiar? per la diversió? pel repte? passa per cantar? passa per redefinir la identitat o apoderar-se d'una nova? per aconseguir ser un altre en comptes de buscar el moviment propi? passa per allò social, per la tribu, per la pertinença a un grup? per la possibilitat de ser altres cossos? passa per la revolució? per la supervivència?

Àngela Millano (Vitòria, 1987) coreògrafa i performer.

El seu treball escènic s'articula entorn al cos, les seves possibilitats i els seus discursos, així com la manera en el qual és comprès, catalogat, manejat i legislat en la nostra societat. Els solos Hogar(2017) i Nunca llevo falda porque no sé cruzar las piernas (2016) han comptat amb el suport de l'Institut Cervantes Berlín, Sala Pradillo (Madrid), Dantzagunea (Renteria), Leal_Lav (La Laguna), Histèria Kolektiboa (Bilbao), Sala Baratza (Vitòria) i l'ajuda a la Creació Coreogràfica del Govern Basc 2016 i 2015 respectivament. S'han mostrat a la Casa Encesa (Madrid), Dock 11 (Berlín), Azkuna Zentroa (Bilbao), English Theater (Berlín), K3 (Hamburg), DANSI IN RESPONSE (Hamburg), Lleial_Lav (La Llacuna)

https://angelamillano.com