SESIONES DJ / AMARANTIS DJ I ALBA RIHE DJ - HACER HISTORIA(S) V

LaPoderosa - Events
Directe
Data/hora 
dissabte, 21 octubre, 2023 - 00:00
dissabte, 28 octubre, 2023 - 00:00
Informació pràctica 

A la Paral·lel 62 (Sala Club)

Av. del Paral·lel, 62, 08001 Barcelona > Com arribar-hi

Entrades (gratuït amb reserva)

Els dos dissabtes del cicle Hacer Historia(s) V els acabarem ballant amb dues sessions de dj a la Sala Club de P62, amb dos artistes amigues i estimades de la casa que ens oferiran dues sessions deluxe. 

  • Dissabte 21 amb Amarantis DJ
  • Dissabte 28 amb Dj Alba Rihe

Amarantis dj: Coreògrafa, ballarina, dj opaco, dj amix o xino pron. Les seves sessions proposen una deriva per diversos ambients sonors que segons l'ocasió conviden tant a l'escolta com al ball. S'ha deixat sentir en festes mítiques de La Poderosa i en passades edicions del Sâlmon, a més d'altres racons foscos.

@amarantavelarde

Foto ©Tristán Pérez-Martín

Dj Alba Rihe: Alba Rihe és múltiple, ésser escènic i comunicadora. Investiga al voltant de la veu, l'expressió corporal i l'humor. La seva formació s'ha forjat des de l'escenari i l'inconscient. Aprèn des del joc i l’apassiona la idea de collage per desenvolupar projectes: Las Bistecs i Venecia Flúor (escènico-musical). Pallassa dislèxica per sobreviure a una realitat fragmentada, ha creat l'espectacle Cobalto conjuntament amb Laila Tafur, presentat al TNT i recolzat pel Graner, La Casa Encendida, CA2M. Treballa en perfils artístics educatius en centres d'art (Santa Mònica, MACBA, Graner), ha dirigit i coordinat el projecte H1418 per a adolescents gestat pel MACBA i el CCCB. Ha estat mestra de cerimònies en esdeveniments com Cabaret Clown (Teatre la Gleva), Memefest (CCCB), Sábados Tónicos, amb el personatge de Vicky la Force (La Escocesa).

@albarihe

Dins el cicle Hacer Historia(s) V del 17 al 29 d'octubre de 2023.