SESIONES KIDS & DANCE Sessions per gaudir de cos i del ball en família.

LaPoderosa - Events
Taller
Data/hora 
dissabte, 27 abril, 2019 - 11:30 a 13:30
dissabte, 18 maig, 2019 - 11:30 a 13:30
dissabte, 8 juny, 2019 - 11:30 a 13:30
Informació pràctica 

Lloc: La Poderosa C / san Germá 5-3º. 08004. M Plaça Espanya
Preus: 1 sessió; 5€ per participant / Pack 3 sessions; 4€ per participant
Inscripcions + info : info@lapoderosa.es

Aportació 
5€ x participante

Començar el dia ballant junts!

Després de la sessió seguirem gaudint  a l'espai de La Poderosa amb música i bar obert per a tota la família. Un espai de contacte lúdic entre pares i fills a on posem en joc una sèrie de variables que escapen al llenguatge verbal, i que sempre van a favor d'un vincle més saludable .

 

27 de abril / 11,30 - 13,30h
Taller Dansa en família / Facilitador : Xavier Mannubens
Edat nens : A partir de 3 anys

Es proposaràn activitats que posen en relació la comunicació intergeneracional des de el joc i la producció d'ambients. Practicarem la construcció de paisatges visuals i sonors a través d'objectes, cos i veu. Pensarem juntes, a través de la pràctica de la dansa i la instal·lació, quin és el món en el que volem viure, quins futurs ens imaginem i quin context familiar i domèstic volem construïr.

Xavier Manubens Samsó (1989), artista escènic i coreògraf. Produeixo les meves propies peçes d'investigació i col·laboro com a performer per a altres artistes. Paral·lelament dono classes regulars i tallers de dansa, moviment i performance a escoles públiques i centres cívics de Barcelona. Curso Màster en Pràctica escènica i cultura visual al Museu Nacional Centre d'Art Reina Sofía. Em formo en Dansa Clàsica i Contemporània entre Madrid, Barcelona i Àmsterdam.

 

---------------------

18 de maig / 11,30 - 13,30h
Desig en moviment / Facilitadora : Claudia Solano Watson
Edat nens: A partir de 3 anys

Quins desitjos tenim? Quin desig tenen els altres? Podem fer-los realitat en una sala de dansa?
Una sessió per infants (preferiblement a partir de 3 a 6 anys) i un acompanyant.
Un espai per jugar plegats i descobrir altres formes per a relacionar-nos, on el cos i el moviment seran el motor principal. niciarem el viatge pensant quin seria el nostre desig i aquest serà guardat i desvelat al final de la sessió.
Aquesta trobada es planteja com una aventura on tots els seus capítols necessiten de la col·laboració del grup i de les parelles per poder dur-les a terme. Viatjarem plegats, volarem, tindrem que superar obstacles, escalarem muntanyes, ... i comprovarem si els nostres desitjos inicials s’hauran fet realitat.

Claudia SolWat  Actualment desenvolupa activitats relacionades amb la investigació, la creació, la docència i la producció en dansa.Col·laboradora habitual amb el Pere Faura /la Diürna per a diferents projectes escènics i pedagògics.
Forma part de l’última producció de l’Albert Quesada “Flamingos” com a ballarina i assistent de direcció.  Mare, Psicòloga i  professora Diplomada de dansa.Ha treballat per a diferents companyies de dansa i teatre col·laborant en la creació i com a intèrpret a Bèlgica, Anglaterra i Catalunya.
Ofereix tallers de improvisació, entrenaments de dansa contemporània i tallers de Moviment en família. 

 

----------------------

8 de juny / 11,30 – 13,30h
Ostres tu ... , això si es una OBRA d’ Art !!!! / Facilitadora Mónica Muntaner
Edat nens: A partir de 3 anys

Sessió de treballar encaminada a CREAR La nostre pròpia OBRA d’Art.
Proposo un espai corporal, sensorial, actiu, dinàmic,  mòbil, verbal,  de textures, sensacions i emocions a on el joc es el protagonista de tot allò que entre totes: mares, pares i infants anem desenvolupant al llarg de la sessió.
Partint de la idea del dibuix i la mobilitat que genera aquesta acció, el primer que farem es crear entre TOTES un mural INMENS o on mares, pares, nenes i nens dibuixaran identificant i nombrant les diferents parts del cos i despreeeeeeees ..... tot allò que ens proposem fer serà mes cos, mes pell, mes dansa i mes la NOSTRE perfecte  OBRA D’ ART.

Mònica Muntaner - Es forma com a ballarina de dansa contemporània a Barcelona. Ha treballat com a ballarina/intèrpret amb diferents creadors i companyies. Codirectora artística de la Poderosa, espai de creació a Barcelona fundat l´any 2000 i Coofundadora dels col·lectius Les Santes (agrupació artística multidisciplinària) i ARTAS (artistes associats   a la Poderosa).
Combina la seva part artística com a creadora donant classes de dansa a nens, adolescents, entrenaments a professionals, i ha participat en el treball de cos endiferents projectes  socials amb dones immigrants, dones amb el risc d'exclusió social i gent gran. Actualment esta cursant el 4t any de formació de Hatha yoga a l’escola Equilibrium de bcn i esta creant el seu últim projecte escènic amb Rosa Muñoz.