"THE LAST TRAKA ABANS DE CALIPO FRESH" Consultori astrologic I Blanca G. Teran

LaPoderosa - Events
Directe
Data/hora 
dissabte, 12 desembre, 2020 - 23:45
Informació pràctica 
  • Para pedir cita, se abrirá el portal astral en   lapode18@gmail.com  (número y apellido + pedir cita astral)
Aportació 
FREE

Aquesta trobada és un portal íntim entre dos, que succeeix a mitjanit, mentre a l'altre costat, en un altre pla còsmic, hi ha una sala d'espera virtual amb moltes altres cares. Pots fer-ho tot o res mentre esperes el teu torn.
Et diré coses que ja saps, però sobretot el que et vindrà el dia de la gran conjunció, el 21 de desembre del 2020, que és l'avantsala d'una novetat astral que prendrà forma i arrel al llarg del 2021 . Aquesta novetat l´anomeno calipo fresh, perquè encara que àcida i congelator, serà un doll fluor fresquito per a l'esdevenir de les nostres vides.

Per a aquest speed dating de pa sucat amb oli, necessito que quan ens trobem sàpigues la teva hora, lloc i data de naixement, estigues còmoda, i serveix-te els espirituosos que desitgis. 

Per a demanar cita, s'obrirà el portal astral en  lapode18@gmail.com ( nombre y apellido + demanar cita astral )

 

Blanca G. Teran Interessada en el treballar des de la coreografía amb llenguatges interdisciplinaris on es creuen les arts visuals i performatives. Dins de la seva pràctica artística reflexiona sobre la construcció d'identitat així com la disponibilitat del cos i el seva resignificació. A més, la seva formació com a arquitecta li ha generat un background on objectes, textures i materialitat cobren una importància des del fetitxisme dins de les seves recerques, siguin aquestes artístiques, astrals o arquitectòniques.·***·.En el meu quotidià són protagonistes els afectes com a manifest polític i la intuïció, guiada per altres formes de coneixement no verificables. Travesso diversos rols professionals a causa del meu ascendent en bessons, sense aconseguir dominar cap at all, com ara astròloga, dissenyadora gràfica, coreògrafa, performer, cambrera o arquitecta, m'apunto a diverses extraescolars tots els anys, clarament sense acaba-ne mai cap. De nou, símptoma del meu ascendent.