Todas somos artistas de Barcelona / Alberto Cortés i Ximena Carnevale

LaPoderosa - Events
Performance
Data/hora 
dissabte, 14 abril, 2018 - 21:00
Informació pràctica 

Lloc: La Poderosa / C San Germà 5, 3º / Metro Plaza Espanya.

Informació i reserves: info@lapoderosa.es

Aportació 
6€

Al voltant d’aquesta frase tan pop com és "uy vaya lío !...los amigos de mis amigos son mis amigos" tornem a tenir una visita, en aquesta ocasió de la mà de Cris Celada , ella és qui ens presentarà a Alberto Cortés i Ximena Carnevale. Dos artistes Malaguenys que venen a la Poderosa a  proposar-nos una experiència molt especial:
Des de Màlaga, Barcelona es veu angulosa, poderosa, inclusiva i excloent, propera i de carrer. També és la guerrillera, la punta de llança, la Terra Promesa, la catalanoparlant, la mercantil, la snob i l'avantguardista cultural. Tot això és i no és al mateix temps, però des dels nostres ulls les distàncies es llegeixen d'una manera concreta. Des de Barcelona ens veurem d'una altra forma i així successivament ens anem intercanviant impressions, contes, narracions, informatius, "chascarrillos" i sensacions.
Proposem una revisió de les impressions geogràfiques associades en aquest cas al cultural. Plantem que ja TOTES SOM ARTISTES DE BARCELONA. Per a nosaltres que el Sud deixi de somiar amb el mercat cultural de les grans ciutats és ja un posicionament atípic i utòpic ( como decía Joaquín Torres García “nuestro Norte es el Sur”)

Al mateix temps desitgem i necessitem compartir llaços, afectes i treballs amb Elles, amb les Barcelones del món.
El nostre plantejament busca des d'on volem establir aquests contactes, de quina manera poder acostar-nos, com estar sense que la necessitat se'ns noti en els ulls, com donar per fet que ni nosaltres carreguem amb el complex andalús ni vosaltres amb la supèrbia catalana.

TSADB és un plantejament per a la comunicació entre artistes de Màlaga-Barcelona. Proposem ser una màquina d'intercanvi de coneixement. Portem els nostres cossos, els de Ximena i Alberto, però vénen amb nosaltres els cossos de molts més artistes malaguenys que estaran presents en la proposta a través nostra. Proposem una maquinària d'anada i tornada, ser els missatgers de les corts. La proposta acabarà a Màlaga, en una trobada amb els artistes malaguenys on els transmetrem els vostres missatges, qui sou vosaltres, què feu i com.

El projecte té 3 fases

Dia 1. Trobades personals amb artistes locals de Barcelona en el qual poder parlar sobre la proposta. En aquesta trobada busquem recollir qui sou, què feu, com ens ho expliqueu i quins missatges us agradaria transmetre.

Dia 2. Treball de presentació d'una sèrie d'artistes que treballen a Màlaga en una sessió per al públic assistent. Per fer-los presents treballarem la narrativa corporal a partir dels cossos de Ximena i Alberto i a partir d'elements tecnològics.

Dia 3. Transmetrem les vostres històries als artistes malaguenys en una sessió de treball que tindrà lloc a Màlaga.

 Obrim al publico la fase 2 : Treball de presentació d'una sèrie d'artistes que treballen a Màlaga 

info  Alberto Cortés

info Ximena Carnevale