Una familia balla

LaPoderosa - Events
Performance
Data/hora 
dijous, 8 juny, 2017 - 19:00
Informació pràctica 

Cantinita Poderosa oberta durant la performance i servei de bar, menjar i musica despres de la performance. Vine a ballar amb nosaltres!

Aportació 
8€
Artistes 

Una família balla és un treball que hem  fet amb els nostres pares. Són uns senyors de més de seixanta anys que han treballat en la indústria de la metal.lúrgia tota la seva vida. També ens han canviat els bolquers, ens han acompanyat a partits de bàsquet i ens han filmat a festival de fi de curs. Per a fer aquesta obra, nosaltres els hi hem demanat coses que, a priori, pensàvem que no farien: cantar, dir un monòlgeg, ballar una coreografia de jazz dels vuitanta, fer un striptease amb música de la Jane Birkin...La veritat és que ens han sorprès. I aquesta és l'última vegada que ho podreu veure. A casa nostra, a la Poderosa.Hi haurà servei de bar, menjar i música després de la funció.

Què passaria si en comuniquéssim amb els nostres familiars sense utilitzar el llenguatge? Quins mecanismes es posarien en joc? Com es modificarien els nostres gestos més quotidians? Una família balla és un projecte escènic que explora la possibilitat de distorsionar els rols que sostenen la institució familiar a través de la dansa i del cos. Dos pares i dues filles es troben en escena i inventen nous codis de relació entre elles, esquarteren el context en el qual aquests rols s’han constituït, desmunten la institució. La Transició espanyola, la relació pare-filla, el que entenem per masculinitat, el nou feminisme, l’herència, els processos de producció artístics, el Rei Lear, els Sinatra…. Tots ells són els temes que edifiquen aquesta peça experimental entorn de la família i el seu significat més enllà de l’àmbit privat.

Concepte: Mariona Naudin i Mònica Almirall

Creció i interpretació: Lluis Almirall, Romà Naudin, Mònica Almirall i Mariona Naudin

Interpretació i composició musical: David Anguera i Ferran Olcina

Disseny i tècnica: Maria Barrios 

Amb el suport de: La Poderosa, Festival TNT, OSIC Departament de Cultura de la Generalitat i Centre Cívic Navas

Video