VARIEDAD DE VARIEDADES / QUIM PUJOL - HACER HISTORIA(S) V

LaPoderosa - Events
Performance
Data/hora 
dissabte, 21 octubre, 2023 - 22:30
dissabte, 28 octubre, 2023 - 22:30
Informació pràctica 

A la Paral·lel 62 (Sala club)

Durada: 70 min.

Av. del Paral·lel, 62, 08001 Barcelona > Com arribar-hi

Preu: 12€ 

Entrades 

Tancarà la nit una sessió d'Amaranta DJ (dissabte 21) i Dj Alba Rihe (dissabte 28) a les 00h a la mateixa sala (+ info)

Johnson, Escamillo, Mirko, Charmion i molts altres artistes de varietats del segle vint no han desaparegut sinó que continuen xiuxiuejant-nos a través de fotografies, entrevistes, vídeos i relats. Manipulant aquests documents, Quim Pujol ha desenvolupat una sèrie de números que posen en tensió les pràctiques d'aquests artistes amb les seves pròpies. En reprendre aquests treballs des de l'antic emplaçament del Gran Teatre Espanyol per al cicle Hacer Historia(s), els espectres d'equilibristes, travestits, cupletistes, hipnotitzadors i dones forçudes es faran més presents que mai.

---

Quim Pujol (1978) treballa entre la poesia, les arts en viu i l'art contemporani. Els seus treballs més recents són la sèrie Croma, De la ceca a la Meca i El mensaje de otros mundos. Ha participat en exposicions com Intervalo. Acciones sonoras en la Fundació Antoni Tàpies, Visceral Blue en La Capella, o entre, hacia, hasta, para, por, según, sin en el EACC. Va ser comissari del programa experimental del Mercat de les Flors (2011-2015) i aquest 2023 ha comissariat les PICNIC Sessions del Centro de Arte 2 de Mayo.

Assitència dramatúrgica: Noela Covelo / “Mirko” en col·laboració amb Elda Ortiz / Agraïments: Alix Eynaudi, Paula Caspão, Noa&Snow, Eva Serra, Mireia Sallarès, Gloria G. Durán, Jorge Dutor, Guillem Mont de Palol, Verónica Valentini, Pablo Martínez, Santi Ribelles, Vicente Arlandis, Paula Miralles, María Jerez, Júlia Rubies, Víctor Ruiz-Colomer i el Consulado de Fonteta. 

Aquest projecte va rebre el suport d´una beca Premi Ciutat de Barcelona 2020.

Dins el cicle Hacer Historia(s) V del 17 al 29 d'octubre de 2023.

@kimete