FOTOPSIA

LaPoderosa - Projectes
Artistes relacionats 

Fotopsia és la invitació a un viatge perceptiu on el meu propòsit és poder crear una experiència immversiva-al·lucinògena a través d'il·lusions òptiques. Aquesta investigació-experiment sorgeix com una inquietud des del meu profund interès en el moviment, la imatge, l'audiovisual i la potència que té la cruïlla entre aquestes pràctiques.

Els objectes reflectors, la llum, el moviment i la composició visual són la base per crear aquesta fantasia de llum i foscor. Les partícules dels fotons, les al·lucinacions, els fenòmens naturals, i el misteri que comporta això, són conceptes que travessen el projecte i han inspirat aquesta investigació. La idea d'aquesta pràctica és posar en diàleg allò performatiu i digital des del contingut del que estem veient fins al disseny espacial. Apareix l'encreuament entre el cos perfomatiu que fa l'acció i la consciència de la composició visual que es va generant per mitjà de la interfície audiovisual que captura allò que faig en viu.

La meva idea és projectar allò que la càmera va capturant en viu i compondre l'espai que habitem per alterar la percepció i entrar a una idea d'una altra dimensió, posant en qüestió què és el que estem observant i quina és la realitat.

PROJECTE RESIDÈNCIES EN DIÀLEG 23

CONSULTA TOTES LES RESIDÈNCIES 2023 DE LA PODEROSA