RR / Rica Rickson

LaPoderosa - Projectes
Artistes relacionats 

Com es mou, ocupa i intervé a/sobre el seu món/espai circumdant un cos col·lectiu format per múltiples parts individuals?

Durant la seva evolució performativa, RR ha experimentat amb el so amb una forta actitud coreogràfica, emfatitzant el component gestual de la creació sonora. RR s'ha centrat especialment en la creació de jocs textuals/vocals/corporals com a forma d'experimentar diferents pràctiques materials, performatives i sonores com a cos col·lectiu. L'autogravació en cintes magnètiques en temps real, la manipulació de l'electrònica analògica i digital i les accions vocals són algunes de les eines que RR aborda de moment per donar veu a la seva identitat múltiple i complexa.

La nostra proposta és tenir una residència per continuar amb una posada en escena on les set activem al voltant d'una 'taula d'operacions' coneixements i creus de les nostres experiències artístiques. A través del cos, el so, utilització de màquines electròniques i analògiques (cassets) i embolicant el públic en un joc. Comencem experimentant amb el Bingo, un bingo al voltant dels treballs col·lectius. Per a aquesta residència volem continuar aprofundint en aquestes maneres híbrides i experimentals de crear juntes.

CONSULTA TOTES LES RESIDÈNCIES 2022 DE LA PODEROSA