Tulio Rosa

LaPoderosa
Artista e investigador

Tulio Rosa ( Brasil, 1989) artista. Màster en Pràctica Escènica i Cultura Visual per la Universitat Castella-la Manxa (Madrid, 2016). Llicenciat en Dansa Contemporània per la Facutat Angel Vianna (Rio de Janeiro, 2011).
Actua de manera independent des de 2009, interessat especialment en els processos col·laboratius, les práctivas activistes, i en en els intercanvis possibles entre els camps de l'art i de la política. Ha col·laborat amb artistes com Marcelo Evelin i Giselda Fernandes, i ha estat part de projectes de Luis Garay i Diego Bianchi (AR), Ana Borralho i Joao Galante (PT) i Adriana Grechi (BR). Les seves creacions ja van ser presentades en diferents ciutats de Brasil, Argentina, Portugal, Eslovènia i Espanya.
Des 2015 desenvolupa el projecte Experiments for a Submissive Body, que ja va comptar amb la col·laboració de més de 20 artistes de diferents disciplines, i va ser presentat a la Plataforma FANG (Buenos Aires, 2015), GT22 (Maribor, 2015), al Teatre Pradillo (Madrid, 2016) en el context del Bullshit Festival, i en la Nave16 / Escorxador Madrid, al març de 2017.