Mónica Muntaner / Espai per a TOT

LaPoderosa - Events
Entrenament
Data/hora 
Wednesday, 9 January, 2019 - 10:00 to Wednesday, 30 January, 2019 - 10:00
Practical info 

Forma de pagament, reserva e inscripcions :   info@lapoderosa.es
Díes: Dimecres
Hora : De 10h a 13.30h
Preu: 4 sessións _ 60€ / 1 sessió _ 20 €

Artistes 

Sona a Fàcil, molt fàcil
Vale (que a lo mejor me lo merezco)

Venga
¡Vamos ya!!!
Como si cantáramos el estribillo de una canción de Alejandro Sanz en la ducha
Accionem, exercitem, practiquem en grup
Pesos, paraules, cossos, temps, ritmes, sorolls, sons
Trobar un espai comú al llarg de tres hores a on allò íntim pugui viatjar pels diferents racons del nostre cos incorporant la paraula, la lletra, el so, textos escrits per nosaltres o melodies que ens sonen.

Em ve molt de gust plantejar un entrenament TOT, ple, saturat, desbordat … on TOT sigui possible i TOTA trobi el seu lloc.

Encara que la meva tendència és anar de zero a cent perquè no plantejar-ho a l'inrevés. Possibilitat d'invertir les nostres lògiques, les nostres tendències, anar en contra del que ja sabem que ens funciona o simplement experimentar amb allò que no és el nostre fort.

Espai íntim
Espai per entrenar
Espai per la prova
Espai per al joc
Espai error
Espai compartit
Espai per mirar i ser mirats
Espai per a la creació
Espai per a TOT

Mònica Muntaner 1966

Es forma com a ballarina de dansa contemporània a Barcelona. Ha treballat com a ballarina/intèrpret amb diferents creadors i companyies. Codirectora artística de la Poderosa, espai de creació a Barcelona fundat l´any 2000 i Coofundadora del col·lectiu Les Santes (agrupació artística multidisciplinària). Les seves creacions dins del col·lectiu han estat: Bizarre, Menta in Iurmain amb textos de Rafael Ponce, Tres trobades, Space Invaders, Poemes d'amor i cos, Típiques (documental) i mâe (identitat, cos, Herència).

 El 2013 funda juntament amb Bea Fernández el nou col·lectiu ARTAS (artistes associats a la Poderosa) e inicia una nova etapa artística a on els seus interessos canvien de trajectòria i li comença a motivar un altre tipus de projecte a on la implicació del públic i l’experiència van per endavant del producte. Sota aquets paràmetres està: Abans i Després de ballar (performance participativa) , BCN XXI (Laboratori televisió experimental) amb Dani Miracle i Sessions Remotes (instal·lació, acció).

Paral·lelament ha donat classes de dansa a nens, adolescents, entrenaments a professionals,  i ha participat amb un treball de cos en diferents projectes socials amb dones immigrants, dones amb el risc d'exclusió social i gent gran.

Actualment esta cursant el 4t any de formació de Hatha yoga a l’escola Equilibrium de bcn i esta creant el seu últim projecte escènic juntament amb Rosa Muñoz.