Sonia Gómez / Estratègies performatives.

LaPoderosa - Events
Entrenament
Data/hora 
Wednesday, 1 May, 2019 - 10:00 to Wednesday, 22 May, 2019 - 10:00
Practical info 

Forma de pago, reserva e inscripcions :   info@lapoderosa.es
Días: Miércoles
Hora : De 10h a 13.00h
Precio: 4 sesiones _ 60€ / 1 sesión _ 20 €

Podràs anar a qualsevol lloc, relacionar-te, donar-te a conèixer, fer-te entendre, afermar la teva posició, deixar-te portar, saltar algun obstacle, forçar la situació, superar la teva pròpia marca, desconfiar, notar el rubor, tornar a intentar-ho, insistir, provar, provocar, rectificar la trajectòria, buscar l'equilibri, sortir sense ser vist/a, tornar, intentar-ho de nou, errar, riure, sucumbir, caure, fondre't o surar i retirar-te a temps.

 

Sonia Gómez (La Sénia, Tarragona, Spain)
Ballarina, performer i coreògrafa
Estudia Dansa Contemporànea i Coreografia a l’Institut del Teatre (Barcelona) i a P.A.R.T.S Brussel.les, Bèlgica.
Desde l'any 2004 crea els seus propios espectacles i performances. 
Les troballes de Sònia Gómez s'exhibeixen a muntatges multidiciplinaris, recorrent un arc de llenguatges, estètiques i referències molt extens. Una obra que te com a eixos temàtics la construcció identitària, però també el descobriment de certes impostures socials a través de l'art i de les impostures de l'art a través de les performances, que en el cas de Sònia Gómez son actes públics, oberts, socials. 
Edición: liquidDocs 00/2009 
Sonia Gómez -International Bookmagazine- 
Països on s'han presentat els espectacles: Espanya, Regne Unit, Itàlia, Alemanya, França, Estònia, Portugal, EUA, Brasil, Mèxic, Holanda, Colombia, Xile, Xina, República Txeca, Canadà.
Viu i traballa a Barcelona.