Desplega Visions I Quim Bigas (Bcn)

LaPoderosa - Events
Performance
Data/hora 
Friday, 22 November, 2019 - 20:00
Practical info 

Lloc: La Caldera
El preu inclou la performance Hablame cuerpo *

+ info

Aportació 
10€

Quim Bigas ha estat en relació amb els “arxius” del Mercat de les Flors i de La Porta, que va cessar l’activitat l’any 2012. Des d’aleshores fins al dia d’avui, aquests arxius han estat, pràcticament, en repòs.

En el moment en què un cos entra amb contacte amb un arxiu, diferents temàtiques i visions es despleguen i aporten disparadors cap a una reflexió sobre els mateixos registres i les polítiques que l’envolten. La mateixa acumulació de documents d’aquests contextos, obre els modes de creació escènica, així com les diferents temporalitats que desprenen entre elles.

Fitxa artística
Projecte d’investigació de Quim Bigas Bassart amb l’ajuda de Raquel Tomàs Codorniu, l’edició gràfica de Roger Adam, la producció d’Anna Bohigas i la col·laboració del Mercat de les Flors, La Poderosa i La Porta.

Altres col·laboracions pendents de confirmar.Amb el suport de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Quim Bigas Bassart treballa entre els camps de la coreografia, la dramatúrgia i la societat de la informació. La seva trajectòria artística divergeix i conflueix entre les col·laboracions amb altres creadores com Carme Torrent o Aitana Cordero; els treballs amb col·lectius com Fanclub o Hotel, col·lectiu escènic; la co-creació amb ZumZum Teatre, Festucs o Carne Fiesta; la tasca com a professor associat en coreografia a la Den Danske Scenekunst Skole de Copenhaguen; el rol d'intèrpret i el treball propi amb propostes com Appraisers, Molar o La Lista.
El seu interès en el camp escènic i coreogràfic s'ubica en la possibilitat del fet coreogràfic, la pràctica i l'acte de trobar-nos. Els seus treballs barregen diversos procediments però, sovint, s'hi pot discernir la preocupació i la curiositat cap a la mirada, la idea d'experiència, el present i les seves relacions amb l’esdevenir del passat i la formació del lloc.  

www.quimbigas.com
www.dv.hotglue.com

 

 

Video