Le Parody I Folclor del Porvenir ( concert)

LaPoderosa - Events
Performance
Data/hora 
Saturday, 30 November, 2019 - 20:30
Practical info 

Lloc: MACBA -atri-

+ info

Aportació 
Gratuit

Le Parody treballa a partir de samplejar, del sentiment, de l'observació i de la memòria. Construeix un món en el qual els límits entre el que és emocional i la màquina es dilueixen i s’estiren fins a convertir-se en una única pista sobre la qual el ball i l'escolta són, a vegades, la mateixa cosa i, a vegades, coses separades però indistingibles. Porvenir conté lletres de la tradició oral andalusa i ressons de la tradició del ball electrònic nord-europeu sense intenció historicista, sense ortodòxia, entenent-los com a materials vius amb els quals jugar, pensar i fer.

Folclor del Porvenir és un directe que es fabrica a mida i que convida a estar activament en l'àudio, el que es veu i la corporalitat.

 

Le Parody és el projecte musical de l'artista andalusa Sole Parody. Ha publicat tres discos, Cásala (sound track), 2012, considerat un dels debuts més prometedors per diferents mitjans i premiat amb diferents guardons de la música independent; Hondo , 2015, compost a partir de samples de músiques populars de la ruta geogràfica que va portar el flamenc a Espanya (l'Índia, Orient Mitjà, els Balcans, el Marroc). I Porvenir, 2019, en el qual aprofundeix en la recerca de folklores vells i nous cosint-los amb passatges d'electrònica sentimental. En tots aquests anys ha girat dins i fora d'Espanya oferint la seva música en directe en diferents formats.

Sole Parody ha treballat a més en molts altres projectes paral·lels, destaquen els seus tallers amb col·lectius infantils. En 2018, va publicar el disc Cancionero, en col·laboració amb el col·legi de primària Emilia Pardo Bazán de Madrid.

 

Bandcamp: www.leparody.bandcamp.com

Soundcloud: www.soundcloud.com/leparody

Spotify: https://open.spotify.com/artist/7ls2WeFdaXVNgCq5zWKDjF?si=kQAP6Ov0Q42VqsxMOZHIjA

Vídeos: El Junco: https://www.youtube.com/watch?v=5q3CTg5PzsM

Video