TERRENY DE JOC / CECILIA COLACRAI

LaPoderosa - Events
Taller
Data/hora 
Wednesday, 14 October, 2020 - 17:30 to Wednesday, 28 October, 2020 - 17:30
Practical info 

Lloc: La fabra i Coats
Díes: Dimecres
Hora: 17,30 h a 20,30 h.

Preus : 

  •  UN trimestre : 10 x sessió 
  •  UN mes : 12 x sessió 
  •  UNA sessió _15 € 

Forma de pagament, reserva e inscripcions : info@lapoderosa.es 
DESCONTES: Alumnes Institut Teatre__20% , Colectiu artistes idependients__20% Asociació de ballarins__20% APDC

La proposta serà partir des del cos i la seva matèria, i generar un espai/temps per a explorar i descobrir diferents possibles relacions entre els cossos, l'imaginari, el context i el significat.
En cada sessió treballarem des d'un motor diferent, donant-nos la possibilitat d'indagar en la nostra pròpia matèria des de diversos angles i perspectives (des del contacte, des del pes, des de l'observació, des d'una part del cos, etc.). Posarem en pràctica l'escolta en parelles, trios i grups.
Les sessions s'estructuraran en diferents parts: Arribar: aterrar i suavitzar, respirar i deixar anar, tocar i manipular/ Activar: mobilitzar, sacsejar, vibrar, articular, imaginar, compartir, suar, jugar, riure / Compondre: mirar, proposar, acceptar, oposar, convidar, negociar, insistir …
La intenció és arribar a un cos en estat d'alerta, atent i perceptiu, per a permetre'ns ESTAR, mantenir-nos un temps en alguna cosa, observant tot el que ja és aquí, implícit però ocult potser, amagat, esperant a ser revelat.

Es recomana portar roba còmoda i una llibreta

Ballarina, creadora independent i professora de dansa contemporània resident a Barcelona des de l’any 2002. Actualment i des de l’any 2012 treballa de manera independent amb les artistes Anna Rubirola i Mireia de Querol al Col·lectiu Big Bouncers; amb Joao Lima i Anna Rubirola a la peça “Morder la Lengua”, amb el Group LaBolsa a l'espectacle "La mesura del desordre" dirigit per Thomas Hauert i en aquests moments a la creació de "Retrats errants"; amb Joan Català al projecte 5102 m/s.
Ha col·laborat amb diferents coreògrafs com: Emmanuel Grivet, Alexis Eupierre, Montse Colomé, Toni Mira, Sebastián García Ferro, Gabriela Barberio, Jorge Albuerne, Asociación Cultural Finmatun, entre altres.
Ofereix classes de dansa contemporània i improvisació des de l’any 1997 a Argentina i des del 2002 a Barcelona i altres ciutats d’Europa i Llatinoamèrica.
Actualment forma part de l'equip docent de l’Institut del Teatre de Barcelona (CSD).
Ha format part de la junta directiva de l¡APDC (Asoc. De professionals de la
dansa de Catalunya) entre els anys 2011 i 2017, i ha estat socia dels espais de creació La Visiva i La Caldera.

www.ceciliacolacrai.com