GLÒRIA ROS

LaPoderosa
RESIDÈNCIES CORRIENTE CONTINUA 2022 / RESIDENCIAS IN_PRESCINDIBLES 2021.

Graduada a l’Institut del Teatre de Barcelona en l’especialitat de dansa clàssica, va continuar els seus estudis al Cannes Jeune Ballet (França). S’incorporà a Introdans Ensemble voor de Jeugd (Països Baixos), amb qui va actuar a nivell internacional en peces de Jiří Kylián, William Forsythe, Sidi Larbi Cherkaoui, Mats Ek, Inbal Pinto, entre d’altres. Com a freelance, va treballar amb varis creadors independents, entre els quals Arno Schuitemaker i Arthur Rosenfeld. Va ser guardonada amb el 1r Premi a Shortcuts - Experimental Dance Film Festival (Austria). Fundadora i membre del col·lectiu Radio Babel, ha desenvolupat el seu propi treball de composició instantània en col·laboració amb altres artistes de música, dansa i arts visuals. Els seus espectacles i peces de videodansa s’han presentat a Espanya, Bulgària, Ucraïna, Portugal, Països Baixos i Australia. És professora invitada a la Universitat de Limerick (Irish World Academy of Music and Dance, Irlanda). 

Actualment és integrant de la Liz Roche Company (Irlanda), formant part de les peces Totems, I/Thou, The Here Trio i Dēmos (treball en procés), i està en creació amb el pianista Carles Viarnès.

Projectes

Caigudes, contradiccions, xocs i cançons. Mantres motivacionals, metres de fracàs acumulats, membres de la família sentenciant el que podria haver estat. Els meus jos vivint en comunitat, totes...